Ostaa Periactin

Ostaa Periactin ilman reseptiä

Periactin Kuvaus

Periactin hoidetaan kuume, nenän tulehdus, tukkoinen nenä, punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottumaa, turvotusta ja muita oireita kylmä ja allergia.

Periactin lohkot vaikutukset luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

Periactin tunnetaan myös Syproheptadiinista, Ciplactin, Periactine, Ciproral.

yleisnimellä Periactin on Syproheptadiinista.

tuotenimi Periactin on Periactin.

Periactin Annostus

Periactin on saatavilla:

  • 4mg normaaliannostuksen

Periactin voidaan ottaa tabletteina (4 mg) ja siirappi. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Periactin suun kanssa tai ilman ruokaa.

Mittaa siirappi muodossa Periactin erityisellä annoksesta mittalusikka tai kuppi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Periactin äkillisesti.

Periactin puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Periactin Yliannostus

Jos yliannostus Periactin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Periactin Yliannostuksen: äärimmäinen uneliaisuus, sekavuus, heikkous, korvien soiminen, näön hämärtyminen, suuret oppilaat, suun kuivuminen, punoitus, kuume, vapina, unettomuus, hallusinaatiot, takavarikko.

Periactin Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15-30 astetta C (59-86 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Periactin Sivuvaikutukset

Periactin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • väsymys
  • huimaus
  • päänsärky
  • kuiva suu
  • vaikeuksia virtsata
  • laajentuneen eturauhasen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Periactin: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Periactin Vasta-aiheet

Älä ota Periactin jos olet allerginen Periactin osia.

Yritä olla varovainen Periactin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Periactin voi vahingoittaa lasta.

Älä ota syproheptadiinin jos olet ottanut monoamiinioksidaasin estäjää (MAO: n) kuten isokarboksatsidi (Marplan) feneltsiinin (Nardil), tai tranyylisypromiini (Parnate) viimeisten 14 päivää .

Ole varovainen ottaessaan Periactin jos sinulla on glaukooma tai silmänpaineen, mahahaava, laajentuneen eturauhasen, virtsarakon ongelmia, virtsaamisvaikeudet, kilpirauhasen liikatoimintaa, korkea verenpaine, mitään ongelmia sydän, astma.

Ole varovainen kun Periactin jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium), chlordiazepoxide (Librium), tematsepaami (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Vältä koneen ajo ottaen Periactin.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Periactin yhtäkkiä.

Periactin Usein kysyttyä

Q: Mikä on Periactin?

: Periactin käytetään lievittää kylmän ja allergia liittyviä oireita, kuten heinänuha, nenän tulehdus, tukkoinen nenä , punainen ja tulehtunut silmät, nokkosihottuma, ja turvotusta.

K: Miten Periactin toimii?

: Periactin lohkojen vaikutuksia luonnossa esiintyvä kemiallinen histamiinia elimistössä.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Periactin?

: yleisnimellä Periactin on Syproheptadiinista. Tuotenimi Periactin on Periactin.

K: Onko olemassa mitään lääkkeitä, jotka ovat ristiriidassa Periactin?

: Varo Periactin jos käytät ahdistusta tai nukkua lääkkeitä, kuten alpratsolaami (Xanax), diatsepaami (Valium ), klordiatsepoksidi.GCl (Librium), tematsepaamin (Restoril), tai triatsolaami (Halcion); anti-masennus lääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), doksepiini (Sinequan), nortriptyliini (Pamelor), fluoksetiini (Prozac), sertraliini (Zoloft), tai paroksetiini (Paxil); muita lääkkeitä, jotka tekevät sinusta tuntuu unelias, väsynyt tai rento.

Ostaa Periactin

osta Periactin verkossa ilman reseptiä, Osta Periactin verkossa, Osta Periactin ilman reseptiä, Osta Periactin halvalla, Osta Periactin ilman reseptiä, Osta Periactin Kanadasta, Osta Periactin Kanada, Ostaa Periactin verkossa, Ostaa Periactin online ole reseptiä, Ostaa Periactin ilman reseptiä, Periactin suullinen pilleri

top