Ostaa Parafon

Ostaa Parafon ilman reseptiä

Parafon Kuvaus

Parafon on täydellinen lääke kamppailussa aiheuttama kipu lihaskouristuksia. Se auttaa lievittämään kipua ja jäykkyyttä lihaksissa ja voi hoitaa lihaskouristuksia. Parafon tehokkuus on estää hermoimpulssien (tai kipu tuntemukset), jotka lähetetään aivoihin.

Parafon käytetään yhdessä levätä ja fysioterapia hoitoon luustolihaksen olosuhteet kuten kipua tai vahinkoa.

yleisnimellä Parafon on klooritsoksatsonin.

tuotenimi Parafon on Parafon Forte DSC.

Parafon Annostus

Parafon on saatavilla:

 • 500mg Standart Annostus

Ota Parafon suullisesti täysi lasillinen vettä. Jos Parafon järkyttää vatsaan, ota se ruoan kanssa tai maitoa.

Ota Parafon säännöllisin väliajoin. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu.

Parafon on vain osa koko ohjelman hoito, joka voi sisältää myös levätä, fysioterapia, tai muu kivunlievitys toimenpiteet. Noudata lääkärin ohjeita.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Parafon äkillisesti.

Parafon puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Parafon Yliannostus

Jos yliannostus Parafon ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Parafon Yliannostuksen ovat: pahoinvointi, oksentelu, ripuli, uneliaisuus, huimaus, päänsärky, lihasheikkous, pinnallinen hengitys, tai pyörtyminen.

Parafon Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Parafon Sivuvaikutukset

Parafon on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • uneliaisuus
 • huimaus
 • väsynyt olo
 • levottomuus
 • päänsärky
 • ruokahaluttomuus
 • oranssi tai violetti-punainen väri virtsan
 • lievä ihottumaa tai mustelmia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Parafon:

 • allergiset reaktiot (ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen)
 • pimentynyt ruskea virtsa
 • savi-värinen uloste
 • hengitysvaikeuksia
 • kuume
 • pahoinvointia tai oksentelua
 • vaikea vatsakipu
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • veren yskiminen tai oksennusta joka näyttää kahvinporot
 • tuntuu kuin ehkä pyörryt
 • keltaisuus ihon tai silmänvalkuaisten

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Parafon Vastoin merkintöjen

Älä ota Parafon jos olet allerginen Parafon osia.

Älä ota Parafon jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät .

Ole varovainen Parafon jos käytät kylmä tai allergia lääkettä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihasten relaxers, ja lääke epilepsiaan, masennus tai ahdistuneisuus. Ne voivat lisätä uneliaisuutta aiheuttama Parafon.

Ole varovainen Parafon jos sinulla on maksasairaus.

Vältä alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta ottaa Parafon yhtäkkiä.

Parafon Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Parafon tietoa?

: Parafon on laadullinen lääkitys, joka on otettu hoitoon aiheuttama kipu lihaskouristuksia. Se auttaa lievittämään kipua ja jäykkyyttä lihaksissa ja voi hoitaa lihaskouristuksia. Parafon tehokkuus on estää hermoimpulssien (tai kipu tuntemukset), jotka lähetetään aivoihin. Älä ota Parafon jos olet allerginen Parafon komponentteja. Älä ota Parafon jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Ole varovainen Parafon jos käytät kylmä tai allergia lääkettä, huumausaineiden kipua lääketieteen, unilääkkeet, lihasten relaxers ja lääketieteenkohtauksia,masennustai ahdistusta. Ne voivat lisätä uneliaisuutta aiheuttama Parafon. Ole varovainen Parafon jos sinulla on maksasairaus. Vältä alkoholia.Vältä koneen ajo. Älä lopeta ottaa Parafon yhtäkkiä.

K: Mitä ovat Parafon sivuvaikutuksia?

: Parafon on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat: uneliaisuus, huimaus, väsymys, levottomuus, päänsärky, ruokahaluttomuus, oranssi tai violetti-punainen väri virtsan, lievä ihottumaa tai mustelmia. Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Parafon: allergiset reaktiot (ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen), pimennetyssä ruskea virtsa, savi-värinen uloste, hengitysvaikeuksia, kuumetta, pahoinvointia tai oksentelua, vaikea vatsakipu, epätavallisen heikko tai väsynyt, veren yskimistä tai oksennusta joka näyttää kahvinporot, eeling kuin ehkä pyörryt, keltaisuus ihon tai silmänvalkuaisten.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Parafon?

: yleisnimellä Parafon on klooritsoksatsonin. Tuotenimi Parafon on Parafon Forte DSC.

Ostaa Parafon

osta Parafon verkossa ilman reseptiä, Osta Parafon verkossa, Osta Parafon ilman reseptiä, Osta Parafon halvalla, Osta Parafon ilman reseptiä, Osta Parafon Kanadasta, Osta Parafon Kanada, Ostaa Parafon verkossa, Ostaa Parafon online ole reseptiä, Ostaa Parafon ilman reseptiä, Parafon suullinen pilleri

top