Ostaa Pantoprazole

Ostaa Pantoprazole ilman reseptiä

Pantoprazole (Protonix) Kuvaus

Pantoprazole on täydellinen lääke vastaan ​​refluksitauti (GERD), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä johtuu paljon mahahapon.

Tämän korjaamiseksi säädöksiä alentamalla määrää mahassa happoa. Se on protonipumpun estäjä.

Pantoprazole tunnetaan myös pantopratsoli Pantosec, Pantopan, Protium Pantozolia Pantor, Pantoloc, Astropan, Controloc Pantectaia Inipomp, Ulcepraz.

Generic nimi Pantoprazole on pantopratsoli.

tuotenimi Pantoprazole on Pantoprazole.

Pantoprazole (Protonix) Annostus

Pantoprazole on saatavilla:

  • 20mg pieni annos
  • 40mg normaaliannostuksen

annostus on Pantoprazole riippuu sairautesi ja terveydentilasta.

Ota Pantoprazole pitkävaikutteinen tablettia suun kautta 1-2 kertaa päivässä ruoan kanssa tai ilman.

Ota Pantoprazole at joka päivä samaan aikaan veden kanssa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Pantoprazole äkillisesti.

Pantoprazole (Protonix) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annos. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Pantoprazole (Protonix) Yliannostus

Jos yliannostus Pantoprazole ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Pantoprazole (Protonix) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Pantoprazole (Protonix) Sivuvaikutukset

Pantoprazole on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • pahoinvointia
  • turvotus
  • kaasu
  • vatsakipu
  • oksentelu
  • migreeni
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Pantoprazole: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus) .

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Pantoprazole (Protonix) Vasta-aiheet

Älä ota Pantoprazole jos olet allerginen Pantoprazole osia.

Älä ota Pantoprazole jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Pantoprazole jos käytät rautaa (kuten Femiron, Feosol, Mol-Rauta, Fergon); verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin); ketokonatsoli (kuten Nizoral), ampisilliini (kuten Principen, Omnipen).

Älä lopeta Pantoprazole äkillisesti.

Pantoprazole (Protonix) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Pantoprazole tiedot on tarpeen tietää?

: Pantoprazole on täydellinen lääke vastaan ​​refluksitauti (GERD), Zollinger- Ellisonin oireyhtymä johtuu paljon mahahapon. Ole varovainen Pantoprazole jos käytät rautaa (kuten Femiron, Feosol, Mol-Rauta, Fergon); verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin); ketokonatsoli (kuten Nizoral), ampisilliini (kuten Principen, Omnipen). Älä ota Pantoprazole tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Älä ota Pantoprazole jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Pantoprazole sivuvaikutuksia?

: Pantoprazole on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, turvotus, kaasu, vatsakipu, oksentelu, migreeni, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Pantoprazole ainesosista voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: allergiset reaktiot (vaikeuksia hengittää, kurkku sulkeminen, turvotus kielen, huulten, kasvojen, nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Pantoprazole?

: yleisnimellä Pantoprazole on pantopratsoli. Tuotenimi Pantoprazole on Pantoprazole.

Ostaa Pantoprazole

osta Pantoprazole (Protonix) verkossa ilman reseptiä, Osta Pantoprazole (Protonix) verkossa, Osta Pantoprazole (Protonix) ilman reseptiä, Osta Pantoprazole (Protonix) halvalla, Osta Pantoprazole (Protonix) ilman reseptiä, Osta Pantoprazole (Protonix) Kanadasta, Osta Pantoprazole (Protonix) Kanada, Ostaa Pantoprazole (Protonix) verkossa, Ostaa Pantoprazole (Protonix) online ole reseptiä, Ostaa Pantoprazole (Protonix) ilman reseptiä, Pantoprazole (Protonix) suullinen pilleri

top