Ostaa Oxsoralen

Ostaa Oxsoralen ilman reseptiä

Oxsoralen Kuvaus

Oxsoralen on tehokas lääkitys, jota käytetään yhdessä UVA valohoito vaikean psoriaasin, ekseema ja jotkut ihon lymfoomat.

Oxsoralen on luonnossa esiintyvä aine, joka on reagoiminen valoon. Se toimii lisäämällä elimistön herkkyys ultravioletti valo (UVA).

Oxsoralen annetaan yleensä sen jälkeen, kun muut lääkkeet on kokeiltu ilman onnistunut hoito oireita.

Oxsoralen voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

yleisnimellä Oxsoralen on metoksaleenia.

tuotenimiä Oxsoralen ovat 8-MOP, Oxsoralen-Ultra.

Oxsoralen Annostus

Oxsoralen on saatavilla:

 • 10mg normaaliannostuksen

Ota Oxsoralen suun täysi lasillinen vettä.

Jos Oxsoralen järkyttää vatsaan, voit ottaa sen vähärasvainen ruoka tai maitoa, tai voit jakaa annoksesi ja ottaa sen 2 annosta (30 minuutin välein).

Oxsoralen otetaan yleensä 90 minuuttia 2 tuntia ennen on tarkoitus saada UVA hoitoa. Ajoitusta lääkitys voi riippua siitä käytät pehmytgelatiinikapselin tai kovagelatiinikapseliin.

käyttää aurinkolaseja vähintään 24 tunnin kuluttua UVA hoidon.

Älä ota Oxsoralen useammin kuin suunnattu.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Oxsoralen yhtäkkiä.

Oxsoralen puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Oxsoralen Yliannostus

Jos yliannostus Oxsoralen ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Oxsoralen Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Oxsoralen Sivuvaikutukset

Oxsoralen on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • päänsärky
 • lisääntynyt herkkyys auringolle
 • kutina, kuiva iho
 • jalkakrampit
 • pahoinvointia
 • hermostunut
 • ihon ohenemista tai ryppyjä
 • univaikeudet

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Oxsoralen:

 • allergiset reaktiot (ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen)
 • näköhäiriöt
 • masennus
 • turvotusta jaloissa tai käsissä
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • rakkuloita, näppylöitä
 • näön hämärtyminen
 • silmäkipu tai näkeminen "kehiä" noin valot
 • tuntuu kuin ehkä pyörryt
 • psoriaasin pahenemista

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Oxsoralen Vasta-aiheet

Älä käyttää Oxsoralen jos olet allerginen Oxsoralen komponentteja.

Älä käytä Oxsoralen jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Sitä ei kown voiko se vahingoittaa sikiötä.

Älä käytä Oxsoralen jos sinulla on sairaus, joka saa sinut herkemmäksi valolle (lupus, porfyria, albiinoa, ja muut).

Se on kiellettyä ottaa Oxsoralen jos sinulla on ollut ihosyöpä tai vahingoittaa linssejä silmäsi johtuu leikkauksen, vamman tai geneettinen sairaus.

Ole varovainen Oxsoralen jos sinulla on sydämen tauti, munuaisten tai maksasairaus, historia kaihi, ihon pigmentti häiriö, jos olet joskus saanut säteilyä tai X-ray hoito, tai jos olet äskettäin saanut tai laihtunut.

dont't unohtaa kertoa lääkärille kaikista elämäntapaan käyttöä sekä reseptiä, over-the-counter, vitamiini ja rohdosvalmisteita.

Älä altista ihoa auringonvalolle vähintään 24 tuntia ennen kuin otat Oxsoralen. Vältä aurinkovoidetta alueilla psoriasis, jota hoidettiin UVA-hoidon.

Se voi olla vaarallista käyttää Oxsoralen jos otat: arsenikkitrioksidia (Trisenox); antraliinin (Drithrocreme, Micanol); bakteriostaattisen saippua; kivihiilitervan (Betatar Gel, Denorex, Fototar, Ionil T, MG217, Neutrogena T / Gel tai T / Derm, Tegrin lääkesaippua, ja muut); griseofulviinia (Fulvicin, Grifulvin); nalidiksiinihappo (NegGram); värjäys väriaine kuten metyleenisinisellä tolueeni sininen, Rose-Bengal, tai metyyli oranssi; sulfalääke (Bactrim, Septra, Sulfatrim, SMX-TMP, ja muut); diureetti (veden pillereiden), kuten klooritiatsidi (Diuril), hydroklooritiatsidia (HCTZ, hydrodiuriili, Hyzaar, Lopressor, Vasoretic, Zestoretic), klooritalidoni (Hygroton, Thalitone) Indapamidi (Lozol), metolatsoni (Mykrox, Zaroxolyn), ja muut; antibiootti kuten siprofloksasiini (Cipro), gemifloksasiini (Factive), levofloxacin (Levaquin) moksifloksasiinilla (Avelox), ofloksasiini (Floxin) Norfloksasiinin (Noroxin), ja muut; tetrasykliini antibiootti, kuten doksisykliini (Doryx, Oraceaa, Periostat, Vibramycin), minosykliini (Dynacin, Minocin, Solodyn), tai tetrasykliiniä (Ala-Tet, Brodspec, Panmycin, Sumycin, Tetracap); tai fenotiatsiinit kuten Klooripromatsiini (Thorazine), flufenatsiini (Permitil, Prolixin), perfenatsiini (Trilafon), proklorperatsiini (Compazine, Compro), prometatsiini (Pentazine, Phenergan, Anergan, Antinaus), thioridazine (Mellaril), tai trifluoperatsiini (Stelazine).

Vältä altistumista auringonvalolle tai keinotekoiselle UV (valohoitolampuille solarium), varsinkin jos saat hoitoa varten psoriasis.

Älä juo alkoholia.

voi olla vaarallista lopettaa Oxsoralen ottaen äkillisesti.

Oxsoralen Usein kysyttyä

K: Mitä Oxsoralen tarkoittaa?

: Oxsoralen on ensiluokkainen valmiste, jota käytetään yhdessä UVA valohoito vaikean psoriaasin, ekseema ja jotkut ihon lymfoomat. Oxsoralen annetaan yleensä sen jälkeen, kun muut lääkkeet on kokeiltu ilman onnistunut hoito oireita.

K: Millä tavalla Oxsoralen toimii?

: Oxsoralen on luonnossa esiintyvä aine, joka on reagoiminen valoon. Se toimii lisäämällä elimistön herkkyys ultravioletti valo (UVA).

K: Onko yleinen saatavilla?

: Kyllä. Yleisnimi on metoksaleenia.

Ostaa Oxsoralen

osta Oxsoralen verkossa ilman reseptiä, Osta Oxsoralen verkossa, Osta Oxsoralen ilman reseptiä, Osta Oxsoralen halvalla, Osta Oxsoralen ilman reseptiä, Osta Oxsoralen Kanadasta, Osta Oxsoralen Kanada, Ostaa Oxsoralen verkossa, Ostaa Oxsoralen online ole reseptiä, Ostaa Oxsoralen ilman reseptiä, Oxsoralen suullinen pilleri

top