Ostaa Omnicef

Ostaa Omnicef ilman reseptiä

Omnicef Kuvaus

Omnicef ​​on puolisynteettinen (osittain keinotekoiset) suullisen antibiootti kefalosporiinialalla perheen antibiootteja. Kuten muutkin kefalosporiinit kefdiniiri pysähtyy bakteerien kertomalla estämällä bakteerien muodostumista muurit, jotka ympäröivät heitä. Seinät ovat tarpeen suojata bakteereita ympäristöstään ja pitää sisällön bakteerisolun yhdessä. Bakteerit eivät voi elää ilman soluseinän. Omnicef ​​tehoaa hyvin monenlaisia ​​bakteereja, kuten Staphylococcus aureus; Streptococcus pneumoniae; Streptococcus pyogenes (syy STREP kurkun); Hemophilus influenzae; Moraxella catarrhalis; E. coli; Klebsiella; ja Proteus mirabilis. Se ei tehoa Pseudomonas. Terapeuttiset käyttötarkoitukset kefdiniiri kuuluvat välikorvatulehduksen (infektiot välikorvan), infektiot pehmeät kudokset ja hengitysteiden tulehduksia.

yleisnimellä Omnicef ​​on Cefdinir.

Omnicef ​​tunnetaan myös kuten Cefdinir, Sefdin, Adcef.

tuotenimi Omnicef ​​on Omnicef.

Omnicef Annostus

Omnicef ​​on saatavilla:

 • 300mg normaaliannostuksen

Omnicef ​​otetaan kerran tai kahdesti päivässä, riippuen luonteesta ja infektion vaikeusasteesta.

kapseleita tai keskeyttämistä voidaan ottaa ruoan kanssa tai ilman.

joilla on pitkälle edennyt munuaissairaus saattaa joutua ottamaan pienempiä annoksia kerääntymisen estämiseksi kefdiniiri sillä se poistuu elimistöstä munuaisten kautta.

aikuisten infektiot Tavanomainen annos on 300 mg 12 tunnin välein tai 600 mg päivässä 5-10 päivää riippuen luonteesta ja infektion vaikeusasteesta.

Suositeltu annos lapsille 6 kk-12-vuotiaille on 7 mg / kg 12 tunnin välein tai 14 mg / kg päivässä 5-10 päivää riippuen infektion.

Useimpien tulehdusten kerran vuorokaudessa tapahtuva annostelu on yhtä tehokas kuin kahdesti päivässä annostelu, vaikka kerran päivässä annostelua ei ole tutkittu hoitoon ihotulehduksia tai keuhkokuume.

Älä lopeta Omnicef ​​äkillisesti.

Omnicef puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Omnicef Yliannostus

Jos yliannostus Omnicef ​​ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Omnicef Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Omnicef Sivuvaikutukset

Omnicef ​​on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • närästys
 • kaasu
 • ruokahaluttomuus
 • vatsakrampit
 • huimaus
 • uneliaisuus
 • päänsärky
 • heikkoutta tai muutoksia nukkua tottumukset
 • lihassäryt
 • sweatingdry suuhun, vapina ja epätavallinen maku suussa

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Omnicef:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • äkillinen painonnousu
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hengitysvaikeuksia
 • epätavallisen nopea tai hidas, epäsäännöllinen syke

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Omnicef Vasta-aiheet

Älä käytä Omnicef ​​jos olet allerginen Omnicef ​​osia.

Älä ota Omnicef ​​kun olet raskaana tai on nurseling.

Yritä olla varovainen Omnicef ​​käyttö tapauksessa ottaa astma, emfyseema tai keuhkoputkentulehdus mukana astma, sydänvaivoja (esim, sydämen vajaatoiminta, sydänperäinen sokki, sydämen estää tai johtuminen tai sinussolmukkeen ongelmia, erittäin hidas syke) käsittelemättömiä veren mineraalien epätasapainon (elektrolyyttitasapainon häiriöitä), hyvin alhainen verenpaine, munuaisten tai maksan vajaatoimintaa.

Vältä alkoholia.

Se voi olla vaarallista lopettaa Omnicef ​​ottaen äkillisesti.

Omnicef Usein kysyttyä

K: Mitä Omnicef ​​tarkoittaa?

: Omnicef ​​on tehokas vastaan ​​alttiita bakteerit aiheuttavat infektioita välikorvan (välikorvatulehdus), risat (nielurisatulehdus) , nielun, kurkunpään (kurkunpään tulehdus), keuhkoputket (keuhkoputkentulehdus), keuhkoissa (keuhkokuume) ja ihon ja muiden pehmytkudosten.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Omnicef?

: yleisnimellä Omnicef ​​on Cefdinir. Tuotenimi Omnicef ​​on Omnicef.

K: Millä tavalla Omnicef ​​toimii?

: Omnicef ​​on puolisynteettinen (osittain keinotekoiset) suullisen antibiootti kefalosporiinialalla perheen antibiootteja. Kuten muutkin kefalosporiinit kefdiniiri pysähtyy bakteerien kertomalla estämällä bakteerien muodostumista muurit, jotka ympäröivät heitä. Seinät ovat tarpeen suojata bakteereita ympäristöstään ja pitää sisällön bakteerisolun yhdessä. Bakteerit eivät voi elää ilman soluseinän. Omnicef ​​tehoaa hyvin monenlaisia ​​bakteereja, kuten Staphylococcus aureus; Streptococcus pneumoniae; Streptococcus pyogenes (syy STREP kurkun); Hemophilus influenzae; Moraxella catarrhalis; E. coli; Klebsiella; ja Proteus mirabilis. Se ei tehoa Pseudomonas. Terapeuttiset käyttötarkoitukset kefdiniiri kuuluvat välikorvatulehduksen (infektiot välikorvan), infektiot pehmeät kudokset ja hengitystieinfektioita.

K: Voiko raskaana käyttää Omnicef?

Älä ota Omnicef ​​kun olet raskaana tai on nurseling.

Ostaa Omnicef

osta Omnicef verkossa ilman reseptiä, Osta Omnicef verkossa, Osta Omnicef ilman reseptiä, Osta Omnicef halvalla, Osta Omnicef ilman reseptiä, Osta Omnicef Kanadasta, Osta Omnicef Kanada, Ostaa Omnicef verkossa, Ostaa Omnicef online ole reseptiä, Ostaa Omnicef ilman reseptiä, Omnicef suullinen pilleri

top