Ostaa Omeprazole

Ostaa Omeprazole ilman reseptiä

Omeprazole (Prilosec) Kuvaus

Omeprazole OTC tavoite on oireiden hoitoon ruokatorven refluksitaudin (GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin).

Omeprazole OTC toimii vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Se on protonipumpun estäjä (PPI).

Omeprazole tunnetaan myös omepratsoli, omez, Protoloc.

yleisnimellä Omeprazole OTC on omepratsoli.

Brand nimet Omeprazole OTC ovat Omeprazole ja Omeprazole OTC.

Omeprazole (Prilosec) Annostus

Omeprazole OTC on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 20mg normaaliannostuksen
  • 40mg suurempi annos

Omeprazole OTC on saatavana tabletteina (10 mg, 20 mg, 40 mg) ja kapselit.

Sinun pitäisi ottaa Omeprazole OTC päivittäin 14 päivän ajan. Älä ota Omeprazole OTC enemmän kuin yksi pilleri päivässä.

Ota Omeprazole OTC ennen syömistä. Älä riko, murskaa tai avaa viiveellä vapautuva kapseli.

oireet saattavat saada paremmin ennen ehto on täysin käsitelty.

Ota Omeprazole OTC vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Omeprazole OTC yhtäkkiä.

Omeprazole (Prilosec) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Omeprazole (Prilosec) Yliannostus

Jos yliannostus Omeprazole OTC ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Omeprazole OTC yliannostuksen: uneliaisuus, pahoinvointi, nopea syke, hikoilu, suun kuivuminen, päänsärky, näön hämärtyminen, oksentelu.

Omeprazole (Prilosec) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Omeprazole (Prilosec) Sivuvaikutukset

Omeprazole OTC on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kaasu
  • pahoinvointia
  • oksentelu
  • päänsärky
  • vatsakipu
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Omeprazole OTC: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

haittavaikutuksia ilmenemismuotoja ei riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Omeprazole (Prilosec) Vasta-aiheet

Älä ota Omeprazole OTC jos olet allerginen Omeprazole OTC osia.

Älä ota Omeprazole OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Omeprazole OTC ei käytetä välitöntä helpotusta närästys oireet.

Älä ota enempää kuin yksi tabletti Omeprazole OTC päivä (24 tuntia).

Ole varovainen Omeprazole OTC jos sinulla on tai on maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet, närästys, joka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu, närästys ja hengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön painon menetys.

Ota Omeprazole OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene ), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin).

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Omeprazole OTC yhtäkkiä.

Omeprazole (Prilosec) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Omeprazole OTC tieto minun pitäisi tietää?

: Omeprazole OTC lääkitys korkealaatuisia, jotka on otettu hoitoon oireiden onrefluksitauti(GERD) ja muut ehdot aiheuttama ylimääräinen mahahapon. Se on myös pyritty edistämään paranemista syövyttävän esofagiitin (vahinkoa ruokatorveen mahanesteisiin). Omeprazole OTC ei käytetä helpotus välittömästinärästysoireita. Älä ota enempää kuin yksi tabletti Omeprazole OTC päivä (24 tuntia). Älä ota Omeprazole OTC jos olet allerginen tälle lääkkeelle tai sen ainesosia. Ole varovainen Omeprazole OTC jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, veriset tai mustat ulosteet,närästysjoka kestää yli 3 kuukautta, oksennusta joka näyttää verta tai kahvia syistä, usein rintakipu,närästyshengityksen vinkuminen, vatsakipua, pahoinvointia tai oksentelua, vaivaa tai kipua nielemisvaikeuksia, selittämätön laihtuminen. Ottaa Omeprazole OTC varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten disulfiraami (Antabus), verenohennuslääkettä (varfariinia (Coumadin)), takrolimuusi (Prograf), siklosporiini (Gengraf, Neoral, Sandimmune), fenytoiini (Dilantin), ampisilliini (Omnipen, Principen), itrakonatsoli (Sporanox) tai ketokonatsoli (Nizoral), unettomuus tai ahdistuneisuus lääkkeet (diatsepaami (Valium), alpratsolaami (Xanax), loratsepaami (Ativan), tematsepaami (Restoril), kloratsepaatti (Tranxene), klooridiatsepoksidi), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron ja muut), atatsanaviirin (Reyataz), teofylliini (TheoBid, Theo-Dur, Theochron, Theolair, Elixophyllin, Slo-Phyllin). Älä lopeta ottamaan lääkkeen yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Se on kiellettyä ottaa Omeprazole OTC jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Omeprazole OTC sivuvaikutuksia?

: Omeprazole OTC on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten kaasu, pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, vatsakipu, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Omeprazole OTC ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun, nokkosihottuma.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Omeprazole OTC?

: yleisnimellä Omeprazole OTC on omepratsoli. Tuotenimet ovat Omeprazole ja Omeprazole OTC.

Ostaa Omeprazole

osta Omeprazole (Prilosec) verkossa ilman reseptiä, Osta Omeprazole (Prilosec) verkossa, Osta Omeprazole (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Omeprazole (Prilosec) halvalla, Osta Omeprazole (Prilosec) ilman reseptiä, Osta Omeprazole (Prilosec) Kanadasta, Osta Omeprazole (Prilosec) Kanada, Ostaa Omeprazole (Prilosec) verkossa, Ostaa Omeprazole (Prilosec) online ole reseptiä, Ostaa Omeprazole (Prilosec) ilman reseptiä, Omeprazole (Prilosec) suullinen pilleri

top