Ostaa Novothyrox

Ostaa Novothyrox ilman reseptiä

Novothyrox (Synthroid) Kuvaus

Novothyrox on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Novothyrox tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Novothyrox tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Novothyrox on Levothyroxine.

tuotenimiä Novothyrox ovat Unithroid, Levoxyl, Novothyrox, Levothroid.

Novothyrox (Synthroid) Annostus

Novothyrox on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Novothyrox tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Novothyrox kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Novothyrox äkillisesti.

Novothyrox (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Novothyrox (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Novothyrox ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Novothyrox yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Novothyrox (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Novothyrox (Synthroid) Sivuvaikutukset

Novothyrox on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Novothyrox:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Novothyrox (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Novothyrox jos olet allerginen Novothyrox osia.

Novothyrox voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Novothyrox jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Novothyrox varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Novothyrox jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Novothyrox ottaen äkillisesti.

Novothyrox (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Novothyrox?

: Novothyrox on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Novothyrox toimii?

: Novothyrox tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Novothyrox sivuvaikutuksia?

: Novothyrox on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Novothyrox osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Novothyrox reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Novothyrox?

: yleisnimellä Novothyrox on Levothyroxine. Tuotenimiä Novothyrox ovat Unithroid, Levoxyl, Novothyrox, Levothroid.

Ostaa Novothyrox

osta Novothyrox (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Novothyrox (Synthroid) verkossa, Osta Novothyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Novothyrox (Synthroid) halvalla, Osta Novothyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Novothyrox (Synthroid) Kanadasta, Osta Novothyrox (Synthroid) Kanada, Ostaa Novothyrox (Synthroid) verkossa, Ostaa Novothyrox (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Novothyrox (Synthroid) ilman reseptiä, Novothyrox (Synthroid) suullinen pilleri

top