Ostaa Novothyral

Ostaa Novothyral ilman reseptiä

Novothyral (Synthroid) Kuvaus

Novothyral on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Novothyral tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Novothyral tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Novothyral on Levothyroxine.

tuotenimiä Novothyral ovat Unithroid, Levoxyl, Novothyral, Levothroid.

Novothyral (Synthroid) Annostus

Novothyral on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Novothyral tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Novothyral kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Novothyral äkillisesti.

Novothyral (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Novothyral (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Novothyral ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Novothyral yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Novothyral (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Novothyral (Synthroid) Sivuvaikutukset

Novothyral on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Novothyral:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Novothyral (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Novothyral jos olet allerginen Novothyral osia.

Novothyral voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Novothyral jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Novothyral varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Novothyral jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Novothyral ottaen äkillisesti.

Novothyral (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Novothyral?

: Novothyral on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Novothyral toimii?

: Novothyral tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Novothyral sivuvaikutuksia?

: Novothyral on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Novothyral osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Novothyral reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Novothyral?

: yleisnimellä Novothyral on Levothyroxine. Tuotenimiä Novothyral ovat Unithroid, Levoxyl, Novothyral, Levothroid.

Ostaa Novothyral

osta Novothyral (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Novothyral (Synthroid) verkossa, Osta Novothyral (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Novothyral (Synthroid) halvalla, Osta Novothyral (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Novothyral (Synthroid) Kanadasta, Osta Novothyral (Synthroid) Kanada, Ostaa Novothyral (Synthroid) verkossa, Ostaa Novothyral (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Novothyral (Synthroid) ilman reseptiä, Novothyral (Synthroid) suullinen pilleri

top