Ostaa Norvir

Ostaa Norvir ilman reseptiä

Norvir Kuvaus

Norvir on viruslääkkeitä, joka estää HI-viruksen (HIV) soluja kertomalla elimistössä. Norviria käytetään HIV, joka aiheuttaa immuunikato (AIDS). Norvir ei paranna HIV tai AIDS.

Norviria käytetään yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon immuunikatovirus (HIV). Norvir on luokkaan lääkkeitä kutsutaan proteaasin estäjät. Se toimii vähentämällä HI-virusten määrää veressä. Vaikka ritonaviiri ei paranna HIV, se voi vähentää mahdollisuutesi kehittää immuunikatoon (AIDS) ja HIV-liittyvät sairaudet, kuten vakavia infektioita tai syöpä. Näitä lääkkeitä yhdessä harjoitellaan turvaseksiä ja muun elämän tyyli muuttuu saattaa pienentää tarttumisen riskiä HIV-viruksen muihin ihmisiin.

Kun tämä lääkitys ei estä sinua tartuttamasta HIV muille ihmisille. Vältä suojaamattoman yhdynnän tai jakaminen partateriä tai hammasharjaa. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, turvallista tapaa estää HIV-tartunnan seksin aikana. Jakaminen huumeiden tai lääkkeiden neuloja ei ole koskaan turvallista, jopa terve ihminen.

Norvir tunnetaan myös RTV.

yleisnimellä Norvir on ritonaviiri.

tuotenimi Norvir on Norvir.

Norvir Annostus

Norvir on saatavilla:

 • 100mg Standardi annos

Norvir tulee niin kapseli ottaa suuhun. Se otetaan yleensä kahdesti vuorokaudessa aterioiden yhteydessä.

Swallow Norvir tabletit kokonaisina. Älä puolita, pureskele äläkä murskaa niitä.

Jatka NORVIRIA vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta Norvirin käyttöä keskustelematta asiasta lääkärin kanssa.

Norvir puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Norvir Yliannostus

Jos yliannostus Norvir ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita: tunnottomuus, polttaminen tai pistely käsissä tai jaloissa.

Norvir Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Norvir Sivuvaikutukset

Norvir on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeuksia;Kasvojen, huulten, kielen tai kurkun
 • lievä pahoinvointi, oksentelu, ripuli, vatsakipu
 • puutuminen tai pistely, varsinkin noin suusi
 • päänsärky , mielialan muutokset
 • muutoksia muoto tai sijainti rasvaa (erityisesti kädet, jalat, kasvot, kaula, rinnat, ja vyötärö)

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana Norviria:

 • hidas tai epätasainen syke, tuntuu kuin ehkä pyörryt
 • kuume, kurkkukipu ja päänsärky vakava rakkuloita, kuorinta , ja punainen ihottuma
 • lisääntynyt virtsaaminen tai äärimmäinen jano
 • mustelmataipumuksena tai verenvuoto (nenäverenvuoto tai vuotavat ikenet)
 • merkkejä uuden infektion, kuten kuumetta tai vilunväristykset, yskä tai flunssa oireita
 • vaikea kipu ylä vatsassa leviämässä selkää, pahoinvointi ja oksentelu, nopea syke
 • alhainen kuume, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuus (ihon tai silmien)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Norvir Vasta-aiheet

Älä NORVIRIA jos olet allerginen ritonaviirille tai ainesosat Norvir.

Älä NORVIRIA jos olet raskaana , suunnittelet raskautta tai imetät. Jos tulet raskaaksi ritonaviiria, soita heti lääkärille. Sinun ei pitäisi imettää, jos olet saanut HIV-tartunnan tai jos käytät ritonaviiria.

Sinun pitäisi tietää, että ritonaviiri saattaa heikentää hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden (ehkäisypillereitä, laastareita, renkaat, tai injektiot) . Keskustele lääkärin kanssa toista ehkäisymenetelmää.

Voit kokea hyperglykemia (nousu verensokeri), kun käytät tätä lääkitystä, vaikka et jo ole diabetesta.

Kerro lääkärillesi, jos sinulla on tai on joskus ollut pidentynyt QT-aika (harvinainen sydämen ongelma, joka saattaa aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä, pyörtyminen, tai äkillinen kuolema), diabetes, hemofilia, korkea kolesteroli tai triglyseridit (rasvat) veressä, tai sydän- tai maksasairaus.

Älä NORVIRIA jos käytät: alfutsosiinilla (Uroxatral), sisapridi (Propulsid) (ei saatavilla Yhdysvalloissa), lovastatiini (Mevacor, vuonna Advicor), pimotsidi (Orap), sildenafiili (vain Revatio tuotemerkki, jota käytetään keuhkosairaus), simvastatiini (vuonna Simcor, vuonna Vytorin, Zocor), tai vorikonatsoli (VFENDin).

Nämä lääkkeet voivat myös vuorovaikutuksessa Norvir: antikoagulanttien ( "verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); masennuslääkkeet, kuten bupropioni (Wellbutrin, Zyban), desipramiinilla (Norpramin), nefatsodoni, ja tratsodoni (Oleptro); atovakoni (Mepron); beetasalpaajat kuten metoprololi (Toprol) ja timololin; boceprevir (Victrelis); bosentaanin (Tracleer); buspironiin (Buspar); kalsiuminestäjät kuten diltiatseemi (Cardizem, Dilacor, TIAZAC®), nifedipiinin (Adalat Procardia), ja verapamiili (Calan, COVERA, Verelan); kolesterolia alentavat lääkkeet kuten atorvastatiini (Lipitor) ja rosuvastatiinin (Crestor); klaritromysiini (Biaxin); klo- (Tranxene); kolkisiini (Colcrys); deksametasoni (Decadron); diatsepaami (Valium); digoksiinin (Lanoxin); dronabinolin (Marinol); estatsolaami; flutikasoni (Flovent, vuonna Advair); itrakonatsoli (Sporanox); ketokonatsoli (Nizoral);lidokaiini; muita lääkkeitä HIV kuten atatsanaviirin (Reyataz), darunaviirille (PREZISTAn), delavirdiini (RESCRIPTOR), fosamprenaviiri (Lexiva), indinaviiri (Crixivan), maravirokia (Selzentry), sakinaviiri (Invirase), ja tipranaviirille (Aptivus); lääkkeitä erektiohäiriöitä, kuten sildenafiilia (Viagra), tadalafiili (Cialis) ja vardenafiili (Levitra); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten siklosporiini (Neoral, Sandimmune), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); tietyt lääkkeet epilepsiaan kuten karbamatsepiinin (Epitol, Equetro, Tegretol), klonatsepaami (Klonopin), divalproeksi (depakote), etosuksimidi (Zarontin), lamotrigiini (Lamictal), ja fenytoiini (Dilantin); meperidine (demerol); metadoni (Dolobid); metamfetamiini (Desoxyn); meksiletiinin; nefatso-;perfenatsiini; prednisoni; kiniini (Qualaquin); rifabutiini (rifabutiinia); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); risperidoni; salmeteroli (Serevent, vuonna Advair); teofylliini (Theo-Dur); tioridatsiini; vinblastiini; vinkristiini; ja tsolpideemi (Ambien).

Älä lopeta Norvirin äkillisesti.

Norvir Usein kysyttyä

K: Mitä Norvir käytetään?

: Norvir on anti-HIV-lääke, jota käytetään yhdessä muiden HIV-lääkkeiden kohdella ihmisiä immuunikatovirus virus (HIV).

K: Mitä minun tulisi tietää varastoinnista lääkkeensä?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä . Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Norvir?

: yleisnimellä Norvir on ritonaviiria. Tuotenimi Norvir on Norvir.

Ostaa Norvir

osta Norvir verkossa ilman reseptiä, Osta Norvir verkossa, Osta Norvir ilman reseptiä, Osta Norvir halvalla, Osta Norvir ilman reseptiä, Osta Norvir Kanadasta, Osta Norvir Kanada, Ostaa Norvir verkossa, Ostaa Norvir online ole reseptiä, Ostaa Norvir ilman reseptiä, Norvir suullinen pilleri

top