Ostaa Nizoral

Ostaa Nizoral ilman reseptiä

Nizoral Kuvaus

Nizoral Cream on kehitetty avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat taistella infektioita (kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva-infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi), Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhassyöpä, Maduromykoosi, tinea versicolor, leishmaniaasia, korkea veren kalsiumpitoisuus. Target Nizoral Cream on valvoa, torjua, vähentää ja lopettaa sienten kasvua.

Nizoral Cream toimii anti-sieni lääke. Nizoral Cream toimii vähentämällä sienten kasvua leviää tartunnan.

Nizoral Cream tunnetaan myös Ketoconazole, Fung.

Nizoral Cream on imidatsoli.

yleisnimellä Nizoral Cream on Ketoconazole.

Tuotemerkki Nizoral Cream on Nizoral Cream.

Nizoral Annostus

Nizoral Cream on saatavilla:

 • 15g normaaliannostuksen

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Pese kädet ennen ja jälkeen käytön . Jos hoitoon käden tai kynsien infektio, pese kädet ennen käyttöä vain.

Levitä ohut kerros voidetta peittämään vaikuttaa ihon ja ympäröivän alueen. Voit kattaa alue steriilillä sideharsolla tai sideharsoa. Älä käytä ilmatiivis side, kuten Muovipäällysteisten side.

Älä päästä kerma silmiin. Jos näin käy, huuhtele runsaalla jäähtyä vesijohtovettä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Nizoral Cream yhtäkkiä.

Nizoral puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Nizoral Yliannostus

Jos yliannostuksen Nizoral Cream ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti. Oireita Generic Nizoral Cream yliannostuksen: huimaus, ripuli, migreeni, epänormaali kipu, korvien soiminen, pahoinvointi, rething.

Nizoral Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C ( 59 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Nizoral Sivuvaikutukset

Nizoral Cream on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • masennus
 • röyhtäily
 • kipua vatsassa
 • poikkeava kipu
 • ripuli
 • väsymys
 • huimaus
 • pahoinvointia
 • migreeni

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Nizoral Cream:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • -ajatuksia
 • kutina
 • hankala niellä
 • maksavaurioita

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden .

Nizoral Vasta-aiheet

Älä ota Nizoral Cream jos olet allerginen Nizoral Cream osia.

Älä ota Nizoral Cream, jos olet raskaana, suunnittelu raskautta tai imetät.

Älä käytä Nizoral Cream jos otat astemitsoli (Hismanal), sisapridi (Propulsid), midatsolaami (Versed), triatsolaami (Halcion).

Ole varovainen, jos käytät oraalisia diabetes lääke kuin glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), glyburidi (Glynase, diabeta, Micronase), tolatsamidi (Tolinase), tolbutamidi (Orinase); takrolimuusi (Prograf);rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); varfariini (Coumadin); siklosporiini (Neoral, Sandimmune); antasidit; Famotidiinin (Pepcid, AC Pepcid), simetidiini (Tagamet HB, Tagamet), ranitidiini (Zantac 75, Zantac), nitsatidiini (Axid AR, Axid); digoksiini (Lanoxicaps, Lanoxin); metyyliprednisolonia (Medrol); fenytoiini (Dilantin); Rabeprazole (Aciphex), omepratsoli (Prilosec), lansopratsoli (Prevacid).

Ole varovainen, jos sinulla on maksasairaus, aklorhydrian.

Vältä alkoholia.

Kokeile välttää koneen ajamista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Nizoral Cream ottaen yhtäkkiä.

Nizoral Usein kysyttyä

K: Mitä Nizoral Cream tarkoittaa?

: Nizoral Cream on extra-luokan lääke, joka on otettu infektioiden hoidossa kuin kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva-infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi. Nizoral Cream on hyödyllistä potilaille, joilla on Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhassyöpä, Maduromykoosi, tinea versicolor, leishmaniaasia, korkea veren kalsiumpitoisuus.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Nizoral Cream?

: yleisnimellä Nizoral Cream on Ketoconazole. Tuotenimi Nizoral Cream on Nizoral Cream.

K: Millä tavalla Nizoral Cream toimii?

: Nizoral Cream toimii vähentämällä sienten kasvua leviää infektio.

Q: Mikä on Nizoral Cream tavoite?

: Nizoral Cream on kehitetty avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat taistella infektioita (kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva-infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi), Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhassyöpä, Maduromykoosi, tinea versicolor, leishmaniaasia, korkea veren kalsiumpitoisuus. Target Nizoral Cream on valvoa, torjua, vähentää ja lopettaa sienten kasvua.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä käytä Nizoral Cream tapauksessa ottaen astemitsoli (Hismanal); sisapridi (Propulsid); midatsolaami (Versed); triatsolaami (Halcion). Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholia. Yritä välttää koneen ajamista. Se voi olla vaarallista lopettaa Nizoral Cream ottaen yhtäkkiä.

Ostaa Nizoral

osta Nizoral verkossa ilman reseptiä, Osta Nizoral verkossa, Osta Nizoral ilman reseptiä, Osta Nizoral halvalla, Osta Nizoral ilman reseptiä, Osta Nizoral Kanadasta, Osta Nizoral Kanada, Ostaa Nizoral verkossa, Ostaa Nizoral online ole reseptiä, Ostaa Nizoral ilman reseptiä, Nizoral suullinen pilleri

top