Ostaa Nibel

Ostaa Nibel ilman reseptiä

Nibel (Bystolic) Kuvaus

Nibel on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Nibel on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Nibel (Bystolic) Annostus

Nibel on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Nibel otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Nibel samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Nibel yhtäkkiä.

Nibel (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Nibel (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Nibel ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Nibel (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Nibel (Bystolic) Sivuvaikutukset

Nibel on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Nibel:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Nibel (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Nibel jos olet allerginen Nibel osia.

Ole varovainen Nibel jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Nibel vahingoittaa lasta.

Älä käytä Nibel jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Nibel jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Nibel jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Nibel jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Nibel (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Nibel?

: Nibel on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Nibel voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Nibel toiminnassa?

: Nibel on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Nibel

: Nibel otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Nibel samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Nibel yhtäkkiä.

Ostaa Nibel

osta Nibel (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Nibel (Bystolic) verkossa, Osta Nibel (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nibel (Bystolic) halvalla, Osta Nibel (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nibel (Bystolic) Kanadasta, Osta Nibel (Bystolic) Kanada, Ostaa Nibel (Bystolic) verkossa, Ostaa Nibel (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Nibel (Bystolic) ilman reseptiä, Nibel (Bystolic) suullinen pilleri

top