Ostaa Nebivololum

Ostaa Nebivololum ilman reseptiä

Nebivololum (Bystolic) Kuvaus

Nebivololum on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Nebivololum on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Nebivololum (Bystolic) Annostus

Nebivololum on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Nebivololum otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Nebivololum samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Nebivololum yhtäkkiä.

Nebivololum (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Nebivololum (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Nebivololum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Nebivololum (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Nebivololum (Bystolic) Sivuvaikutukset

Nebivololum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Nebivololum:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Nebivololum (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Nebivololum jos olet allerginen Nebivololum osia.

Ole varovainen Nebivololum jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Nebivololum vahingoittaa lasta.

Älä käytä Nebivololum jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Nebivololum jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Nebivololum jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Nebivololum jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Nebivololum (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Nebivololum?

: Nebivololum on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Nebivololum voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Nebivololum toiminnassa?

: Nebivololum on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Nebivololum

: Nebivololum otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Nebivololum samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Nebivololum yhtäkkiä.

Ostaa Nebivololum

osta Nebivololum (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Nebivololum (Bystolic) verkossa, Osta Nebivololum (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nebivololum (Bystolic) halvalla, Osta Nebivololum (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nebivololum (Bystolic) Kanadasta, Osta Nebivololum (Bystolic) Kanada, Ostaa Nebivololum (Bystolic) verkossa, Ostaa Nebivololum (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Nebivololum (Bystolic) ilman reseptiä, Nebivololum (Bystolic) suullinen pilleri

top