Ostaa Nebivolol

Ostaa Nebivolol ilman reseptiä

Nebivolol (Bystolic) Kuvaus

Nebivolol on kehittänyt lääketieteen tutkijat estää sinua korkea verenpaine.

Nebivolol on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja veins.This mahdollistaa laskevan verenpainetta, tekee sydämen toimivan tehokkaammin ja vähentää kuormittaa sydäntä.

Nebivolol (Bystolic) Annostus

Nebivolol on saatavilla in:

 • 2,5 mg pieni annos
 • 5mg Standart Annostus

Nebivolol otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Ota Nebivolol samaan aikaan joka päivä.

verenpainearvojasi tulee tarkistaa säännöllisesti.

On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Nebivolol yhtäkkiä.

Nebivolol (Bystolic) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Nebivolol (Bystolic) Yliannostus

Jos yliannostus Nebivolol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Nebivolol (Bystolic) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Nebivolol (Bystolic) Sivuvaikutukset

Nebivolol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • päänsärky
 • väsynyt olo
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • ripuli
 • unettomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Nebivolol:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
 • turvotus nilkkojen tai jalkojen
 • hidas tai epätasainen sydämenlyönnit
 • tunnottomuus tai kylmän tunne kädet ja jalat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Nebivolol (Bystolic) Vasta-aiheet

Älä ota Nebivolol jos olet allerginen Nebivolol osia.

Ole varovainen Nebivolol jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä ota sitä, jos olet imettävä äiti. Ei tiedetä, onko Nebivolol vahingoittaa lasta.

Älä käytä Nebivolol jos sinulla on vaikea maksasairaus, sydänsairaus, kuten sydämen johtumishäiriö, sairas sinus-oireyhtymä, hidas syke tai sydämen vajaatoiminta.

Ole varovainen Nebivolol jos käytät digitalis (digoksiini, Lanoxin); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten diltiatseemi (Cartia, Cardizem), felodipiinia (Plendil), nifedipiinin (Nifedical, Procardia), verapamiili (Calan, COVERA, Isoptin, Verelan), ja muut; masennuslääke kuten fluoksetiini (Prozac), paroksetiini (Paxil), ja muut; reserpiiniä; beetasalpaajaa kuten atenololi (tenormin, Tenoretic), karvediloli (Coreg), labetaloli (Normodyne, Trandate), metoprololi (Lopressor, Toprol), nadololi (Corgard), propranololi (Inderal, InnoPran), sotaloli (Betapace), ja muut ; sydämen rytmin lääketieteen kuten amiodaroni (Cordarone, Pacerone), kinidiini (Quin-G), prokainamidi (Pronestyl), disopyramidi (Norpace), flecaininde (Tambocor), meksiletiinin (Mexitil), propafenoni- (Rythmol), ja muut; klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Nebivolol jos sinulla on tai on ollut astma, keuhkoputkentulehdus, emfyseema, historia allergiat, feokromosytooma (kasvain lisämunuaisen), kilpirauhasen, jos sinulla on äskettäin ollut sydänkohtaus, maksa- tai munuaissairaus, ongelmat liikkeeseen (esimerkiksi Raynaud'n oireyhtymä), diabetes.

Ole varovainen Nebivolol jos olet menossa leikkaukseen.

Vältä Koneen ajo.

Sinun pitäisi seurata ruokavalio, liikunta ja painonhallinta.

Nebivolol (Bystolic) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Nebivolol?

: Nebivolol on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon hypertensio (korkea verenpaine). Nebivolol voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin.

Q: Mikä on Nebivolol toiminnassa?

: Nebivolol on beetasalpaaja. Se toimii vaikuttamalla veren virtausta valtimoissa ja laskimoissa.

Miten minun pitäisi ottaa Nebivolol

: Nebivolol otetaan suun kautta ruoan kanssa tai ilman. Ottaa Nebivolol samaan aikaan joka päivä. Verenpainearvojasi on tarkistettava säännöllisesti. On erittäin tärkeää, että noudatat ruokavaliota, lääkitystä, ja harjoituskurssi. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Nebivolol yhtäkkiä.

Ostaa Nebivolol

osta Nebivolol (Bystolic) verkossa ilman reseptiä, Osta Nebivolol (Bystolic) verkossa, Osta Nebivolol (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nebivolol (Bystolic) halvalla, Osta Nebivolol (Bystolic) ilman reseptiä, Osta Nebivolol (Bystolic) Kanadasta, Osta Nebivolol (Bystolic) Kanada, Ostaa Nebivolol (Bystolic) verkossa, Ostaa Nebivolol (Bystolic) online ole reseptiä, Ostaa Nebivolol (Bystolic) ilman reseptiä, Nebivolol (Bystolic) suullinen pilleri

top