Ostaa N-propranolol

Ostaa N-propranolol ilman reseptiä

N-propranolol (Inderal) Kuvaus

N-propranolol on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan verenpainetauti ja muut sydän- tai verenkiertoelimistön olosuhteissa. Sen tavoitteena on estää sydänkohtauksen ja vähentää vakavia päänsärkyä.

N-propranolol säädöksiä vaikuttamalla sydämen ja verenkierron. Se on beetasalpaaja.

N-propranolol tunnetaan myös propranololi, Avlocardyl, Deralin, Dociton, N-propranololici, InnoPran XL, Sumial, Anaprilinum.

yleisnimellä N-propranolol on Propranolol.

tuotenimiä N-propranolol ovat N-propranolol, N-propranolol LA, InnoPran XL.

N-propranolol (Inderal) Annostus

N-propranolol on saatavilla:

 • 10mg pieni annos
 • 20mg normaaliannostuksen
 • 40mg suurempi annos

annostus inderal riippuu tilanteestasi.

Ota inderal tablettia ja kapselia joka päivä samaan aikaan suullisesti vedellä.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

laajennettu versio (pitkävaikutteinen) tabletti otetaan yleensä kerran päivässä. Välittömästi toimiva N-propranolol voidaan ottaa 2-4 kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta N-propranolol äkillisesti.

N-propranolol (Inderal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

N-propranolol (Inderal) Yliannostus

Jos yliannostus N-propranolol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita N-propranolol yliannostuksen: hengenahdistus, epätasainen sydämenlyönnit, takavarikointi, heikkous, pyörtyminen, huimaus, sinertävän värinen kynnet.

N-propranolol (Inderal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

N-propranolol (Inderal) Sivuvaikutukset

N-propranolol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ahdistusta
 • väsymys
 • unettomuus
 • hermostuneisuus
 • ongelmia seksuaalisessa elämä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen N-propranolol:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • kylmä
 • tunne jaloissa ja käsissä
 • pyörrytystä
 • pyörtyminen
 • hidas sydämen lyönnit
 • epätasainen sydämenlyönnit
 • pahoinvointia
 • masennus
 • alhainen kuume
 • vatsakipu
 • tumma virtsa
 • ruokahaluttomuutta
 • keltaisuus
 • savi-värinen uloste

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät.

N-propranolol (Inderal) Vasta-aiheet

Älä ota N-propranolol jos olet allerginen N-propranolol osia.

Älä ota N-propranolol jos ? uudelleen raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä käytä sitä, jos imetät.

Ole varovainen N-propranolol jos käytät sydänlääkkeitä (kuten nifedipiini (Procardia, Adalat), reserpiiniä (Serpasil), verapamiili (Calan, Verelan, Isoptin ), diltiatseemi (Cartia, Cardizem)), MAO-estäjän (kuten isokarboksatsidi (Marplan), Tranyylisypromiini (Parnate) feneltsiinin (Nardil) tai selegiliini (eldepryl, Emsam)), kylmä lääkkeet, nautintoaine lääkkeitä tai laihdutusvalmisteita, lääketieteen astma tai muita hengitysvaikeuksia häiriöt (kuten albuterol (Ventolin, Proventil), bitolteroli (Tornalate), metaproterenoli (Alupent), pirbuteroli (Maxair), terbutaliinin (Brethaire, Brethine, Bricanylia) ja teofylliini (Theo-Dur, Theolair)), diabetes lääkitys (kuten insuliini, glyburidi (diabeta, Micronase, Glynase), glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), tai metformiinia (Glucophage)), allergia lääkettä, guanabentsi (Wytensin), klonidiini (Catapres).

Ole varovainen N-propranolol jos sinulla on tai on ollut bradykardia (& lt; 50 lyöntiä / minuutti), sydämen vajaatoiminta, sairas sinus-oireyhtymä, eteis (2 tai 3 astetta), kokaiini myrkyllisyys, astma tai krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD), diabetes, masennus, maksan tai munuaisten taudin, myasthenia gravis, Raynaud'n oireyhtymä. Voit ottaa N-propranolol alemmalla annoksella.

Ole varovainen N-propranolol jos aiot olla leikkaus.

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

Älä lopeta N-propranolol äkillisesti .

N-propranolol (Inderal) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää inderal tieto minun pitäisi tietää?

: N-propranolol on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan verenpainetauti ja muut sydän- tai verenkiertoelimistön olosuhteissa. Se on myös ryhtynyt estääkseen sydänkohtauksen ja vähentää vakavia päänsärkyä. Älä juo alkoholia. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Varo tätä lääkettä, jos käytät: sydänlääkkeitä (kuten nifedipiini (Procardia, Adalat), reserpiiniä (Serpasil), verapamiili (Calan, Verelan, Isoptin), diltiatseemi (Cartia, Cardizem)), MAO-estäjän (kuten isokarboksatsidi (Marplan), Tranyylisypromiini (Parnate) feneltsiinin (Nardil) tai selegiliini (eldepryl, Emsam)), kylmä lääkkeet, nautintoaine lääkkeitä tai laihdutusvalmisteita, astmalääke tai muita hengitysvaikeuksia (kuten albuterol (Ventolin, Proventil), bitolteroli (Tornalate), metaproterenoli (Alupent), pirbuteroli (Maxair), terbutaliinin (Brethaire, Brethine, Bricanylia) ja teofylliini (Theo-Dur, Theolair)), diabetes lääkitys (kuten insuliini, glyburidi (diabeta, Micronase, Glynase), glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), tai metformiinia (Glucophage)), allergia lääkettä, guanabentsi (Wytensin), klonidiini (Catapres). Ole varovainen N-propranolol jos aiot olla leikkaus. Älä ota N-propranolol tapauksessa allergia lääkkeen tai sen osia. Älä käytä N-propranolol kun olet raskaana tai on nurseling.

K: Mitä ovat inderal sivuvaikutuksia?

: N-propranolol on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten: ahdistus, väsymys, unettomuus, hermostuneisuus, ongelmia sukupuolielämää. Mutta hylkäämisen tapauksessa inderal ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: kylmä, tunne jaloissa ja käsissä, huimaus, pyörtyminen, hidas sydämen lyönnit, epätasainen sydämenlyönnit, pahoinvointi, masennus, alhainen kuume, vatsakipu, tumma virtsa, ruokahaluttomuus , keltaisuus, savi-värinen uloste, iculties hengitysvaikeudet, allergia oireet (vaikeuksia hengitys, sulkeminen kurkun, nokkosihottuma, ihottuma), lyhyt hengitys.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet inderal?

: tuotenimiä N-propranolol ovat N-propranolol, N-propranolol LA, InnoPran XL. Yleisnimi inderal on Propranolol.

Ostaa N-propranolol

osta N-propranolol (Inderal) verkossa ilman reseptiä, Osta N-propranolol (Inderal) verkossa, Osta N-propranolol (Inderal) ilman reseptiä, Osta N-propranolol (Inderal) halvalla, Osta N-propranolol (Inderal) ilman reseptiä, Osta N-propranolol (Inderal) Kanadasta, Osta N-propranolol (Inderal) Kanada, Ostaa N-propranolol (Inderal) verkossa, Ostaa N-propranolol (Inderal) online ole reseptiä, Ostaa N-propranolol (Inderal) ilman reseptiä, N-propranolol (Inderal) suullinen pilleri

top