Ostaa Mupiderm

Ostaa Mupiderm ilman reseptiä

Mupiderm (Bactroban) Kuvaus

Mupiderm on antibiootti voide, joka on tehokas hoidettaessa märkärupi ja muut ihotulehduksia, että bakteerit syitä. On tärkeää huomata, että tämä voide ei toimi sieni-infektioita tai virusinfektioiden.

Mupiderm koostuu 2 lääkitys: sulfametoksatsolin ja trimetopriimi. Ensimmäinen inhiboi synteesi dihydrofoolihappopeptidiä (aine tärkeä ihmisen ja bakteerien aineenvaihduntaa), kun taas viimeksi lohkojen seuraavassa vaiheessa sen biokemialliset sykli: muodostumista tetrahydrofoolihapoksi joka esiintyy vain mikro-organismit.

Tämä lääkitys tehoaa streptokokit, stafylokokit pneumokokki, basilli punatauti, lavantauti, E. coli, Proteus, ja tehoton Mycobacterium tuberculosis, spirokeetoista, Pseudomonas aeruginosa. Bactrim sovelletaan hoidossa keuhkokuumeen ja muiden sairauksien hengitysteiden, ruoansulatuskanavan järjestelmät, urogenitaali- järjestelmät aiheuttanut bakteeri-infektioiden, jotka kehittävät leikkauksen jälkeen ja muut.

Mupiderm on antibakteerinen. Se toimii lopettamalla tuotanto olennaisten proteiinien bakteerien tarvitsemia hengissä.

Mupiderm tunnetaan myös Mupirocin, Centany.

yleisnimellä Mupiderm on Mupirocin.

Mupiderm (Bactroban) Annostus

Mupiderm on saatavilla:

  • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Mupiderm täsmälleen ohjeiden mukaan.

Mupiderm olisi sovellettava suoraan iholle.

Tämä voide on yleensä levitetään iholle 3 kertaa päivässä, yleensä 1-2 viikkoa.

Ennen käytä voidetta, varmista, että kyseinen alue on puhdas ja kuiva.

Levitä ohut kerros voidetta hoidettavalle alueelle. Voiteen levittämisen jälkeen, voit käyttää sideharsoa kattamaan teennäinen.

Pese kädet heti käytön jälkeen Mupiderm.

Mupiderm (Bactroban) puuttuu annoksen

Älä ottaa kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Mupiderm (Bactroban) Yliannostus

Jos yliannostuksen Mupiderm ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita: huimausta, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, vatsakipu, päänsärky, keltaisuus ihon tai silmien, verta virtsassa, pyörtyminen.

Mupiderm (Bactroban) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mupiderm (Bactroban) Sivuvaikutukset

Mupiderm on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • polttava
  • päänsärky
  • pahoinvointia
  • kirvely

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Mupiderm:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen liika kutina, huimaus)

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Mupiderm (Bactroban) Contra -indications

Älä ota Mupiderm jos olet allerginen Mupiderm osia.

Ei tiedetä, onko Mupiderm vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Älä ota Mupiderm jos sinulla on astma tai sinulla on vaikea munuaisten tai maksan toiminnan häiriöitä.

Do ei ota Mupiderm jos olet aiheuttama anemia foolihapon puutteesta.

Mupiderm tulee käyttää erittäin varoen, lapset alle 5 vuotta vanha; turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.

Älä juo alkoholia tai käyttää lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim nukkua aids, lihas relaxers), kun käytät Mupiderm; se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.

Älä käytä Mupiderm laajoilla rikki tai vaurioitunut iho, varsinkin jos sinulla on munuaisten vajaatoimintaa.

Vältä altistumista auringonvalolle tai saada ruskettunut.

Älä lopeta Mupiderm äkillisesti.

Mupiderm (Bactroban) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Mupiderm käytetään?

: Mupiderm hoidetaan tiettyjä ihotulehduksia, kuten märkärupi ja paise.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Mupiderm ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Mupiderm?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostaa Mupiderm

osta Mupiderm (Bactroban) verkossa ilman reseptiä, Osta Mupiderm (Bactroban) verkossa, Osta Mupiderm (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Mupiderm (Bactroban) halvalla, Osta Mupiderm (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Mupiderm (Bactroban) Kanadasta, Osta Mupiderm (Bactroban) Kanada, Ostaa Mupiderm (Bactroban) verkossa, Ostaa Mupiderm (Bactroban) online ole reseptiä, Ostaa Mupiderm (Bactroban) ilman reseptiä, Mupiderm (Bactroban) suullinen pilleri

top