Ostaa Mupax

Ostaa Mupax ilman reseptiä

Mupax (Bactroban) Kuvaus

Mupax on antibiootti voide, joka on tehokas hoidettaessa märkärupi ja muut ihotulehduksia, että bakteerit syitä. On tärkeää huomata, että tämä voide ei toimi sieni-infektioita tai virusinfektioiden.

Mupax koostuu 2 lääkitys: sulfametoksatsolin ja trimetopriimi. Ensimmäinen inhiboi synteesi dihydrofoolihappopeptidiä (aine tärkeä ihmisen ja bakteerien aineenvaihduntaa), kun taas viimeksi lohkojen seuraavassa vaiheessa sen biokemialliset sykli: muodostumista tetrahydrofoolihapoksi joka esiintyy vain mikro-organismit.

Tämä lääkitys tehoaa streptokokit, stafylokokit pneumokokki, basilli punatauti, lavantauti, E. coli, Proteus, ja tehoton Mycobacterium tuberculosis, spirokeetoista, Pseudomonas aeruginosa. Bactrim sovelletaan hoidossa keuhkokuumeen ja muiden sairauksien hengitysteiden, ruoansulatuskanavan järjestelmät, urogenitaali- järjestelmät aiheuttanut bakteeri-infektioiden, jotka kehittävät leikkauksen jälkeen ja muut.

Mupax on antibakteerinen. Se toimii lopettamalla tuotanto olennaisten proteiinien bakteerien tarvitsemia hengissä.

Mupax tunnetaan myös Mupirocin, Centany.

yleisnimellä Mupax on Mupirocin.

Mupax (Bactroban) Annostus

Mupax on saatavilla:

  • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Mupax täsmälleen ohjeiden mukaan.

Mupax olisi sovellettava suoraan iholle.

Tämä voide on yleensä levitetään iholle 3 kertaa päivässä, yleensä 1-2 viikkoa.

Ennen käytä voidetta, varmista, että kyseinen alue on puhdas ja kuiva.

Levitä ohut kerros voidetta hoidettavalle alueelle. Voiteen levittämisen jälkeen, voit käyttää sideharsoa kattamaan teennäinen.

Pese kädet heti käytön jälkeen Mupax.

Mupax (Bactroban) puuttuu annoksen

Älä ottaa kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Mupax (Bactroban) Yliannostus

Jos yliannostuksen Mupax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita: huimausta, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, vatsakipu, päänsärky, keltaisuus ihon tai silmien, verta virtsassa, pyörtyminen.

Mupax (Bactroban) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mupax (Bactroban) Sivuvaikutukset

Mupax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • polttava
  • päänsärky
  • pahoinvointia
  • kirvely

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Mupax:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen liika kutina, huimaus)

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Mupax (Bactroban) Contra -indications

Älä ota Mupax jos olet allerginen Mupax osia.

Ei tiedetä, onko Mupax vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Älä ota Mupax jos sinulla on astma tai sinulla on vaikea munuaisten tai maksan toiminnan häiriöitä.

Do ei ota Mupax jos olet aiheuttama anemia foolihapon puutteesta.

Mupax tulee käyttää erittäin varoen, lapset alle 5 vuotta vanha; turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.

Älä juo alkoholia tai käyttää lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim nukkua aids, lihas relaxers), kun käytät Mupax; se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.

Älä käytä Mupax laajoilla rikki tai vaurioitunut iho, varsinkin jos sinulla on munuaisten vajaatoimintaa.

Vältä altistumista auringonvalolle tai saada ruskettunut.

Älä lopeta Mupax äkillisesti.

Mupax (Bactroban) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Mupax käytetään?

: Mupax hoidetaan tiettyjä ihotulehduksia, kuten märkärupi ja paise.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Mupax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Mupax?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostaa Mupax

osta Mupax (Bactroban) verkossa ilman reseptiä, Osta Mupax (Bactroban) verkossa, Osta Mupax (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Mupax (Bactroban) halvalla, Osta Mupax (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Mupax (Bactroban) Kanadasta, Osta Mupax (Bactroban) Kanada, Ostaa Mupax (Bactroban) verkossa, Ostaa Mupax (Bactroban) online ole reseptiä, Ostaa Mupax (Bactroban) ilman reseptiä, Mupax (Bactroban) suullinen pilleri

top