Ostaa Motilium

Ostaa Motilium ilman reseptiä

Motilium Kuvaus

Motilium on lääke, joka lisää liikkeitä tai supistuksia vatsan ja suoliston. Motilium käytetään myös pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon aiheuttamat muut lääkkeet joita käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

Motilium salpaa toimintaa kemiallisen välittäjäaineen määrää aivoissa, joka aiheuttaa tunne pahoinvointi ja oksentelu, sekä kuten lisäämällä liikkuvuutta tai supistuksia mahassa ja suolistossa, jolloin ruoka liikkua helpommin mahan läpi.

Motilium tunnetaan myös Domperidoni, Dombax, Vivadone, Motinorm, Costi.

yleisnimellä Motilium on Domperidoni.

tuotenimi Motilium on Motilium.

Motilium Annostus

Motilium on saatavilla:

 • 10mg normaaliannostuksen

Tavallinen annos aikuisille on yksi tabletti kolme tai neljä kertaa päivässä, paras ottaa 15-30 minuuttia ennen aterioita tai ruokaa, ja tarvittaessa nukkumaan mennessä.

Joskus lääkäri voi nostaa annoksen kahteen tablettiin kolme-neljä kertaa päivässä sen jälkeen, kun olet ottanut Motilium 2 viikkoa.

Älä ota enempää kuin kahdeksan tablettia yhden päivän.

Motilium voidaan ottaa enintään 6 kuukautta.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopu ottaen Motilium yhtäkkiä.

Motilium puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Motilium Yliannostus

Jos yliannostus Motilium ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Motilium Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Älä säilytä kylpyhuone, lähellä tiskiallas, tai muissa kosteissa paikoissa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Motilium Sivuvaikutukset

Motilium on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • hallitsemattomia liikkeitä
 • epäsäännöllinen tai ei kuukautiset
 • epätavallinen eritystä äidinmaitoon tai lasku sukupuoli ajaa miesten tai naisten
 • rintojen arkuus tai rintojen suureneminen miehillä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Motilium:

 • reaktioita (nokkosihottuma , hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • päänsärky
 • univaikeudet, hermostuneisuus, huimaus, väsymys tai ärtyneisyys; suun kuivuminen tai jano; vatsakrampit, ripuli, ummetus
 • pahoinvointia
 • ruokahalun muutoksia tai närästystä
 • kutiavat silmät ja äreä silmäluomet vastuuvapauden
 • haavaumia suuhun tai huuliherpes

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Motilium Vasta-aiheet

Älä ota Motilium jos olet allerginen Motilium osia.

Älä ota Motilium jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Motilium voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Motilium jos sinulla on kasvain aivolisäkkeen kutsutaan prolaktinooma; lisääntyminen vatsassa ja suoliston supistukset voivat vahingoittaa sinua. Esimerkiksi, jos sinulla on ollut verenvuoto, tukos tai punktio ruoansulatuskanavaan.

Älä ota Motilium jos käytät toista lääkettä, joka sisältää vaikuttavana aineena, kuten ketokonatsoli, flukonatsoli tai vorikonatsoli, jota käytetään sieni-infektioiden hoitoon.

Älä ota Motilium jos käytät antibioottia, joka sisältää vaikuttavana aineena erytromysiinin, klaritromysiinin tai telitromysiinin.

Älä ota Motilium jos käytät toista lääkettä, joka sisältää aktiivinen ainesosa amiodaroni, jota käytetään hoitoon nopea sydämen syke.

Älä lopeta Motilium äkillisesti.

Motilium Usein kysyttyä

Q: Mikä on Motilium?

: Motilium on lääke, joka lisää liikkeitä tai supistuksia vatsan ja suoliston. Motilium käytetään myös pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon aiheuttamat muut lääkkeet joita käytetään Parkinsonin taudin hoitoon.

K: Millä tavalla Motilium toimii?

: Motilium salpaa toimintaa kemiallisen välittäjäaineen määrää aivoissa, joka aiheuttaa tunne pahoinvointi ja oksentelu, sekä lisäämällä liikkuvuutta tai supistuksia mahassa ja suolistossa, jolloin ruoka liikkua helpommin mahan läpi.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Motilium?

: yleisnimellä Motilium on Domperidone. Tuotenimi Motilium on Motilium.

Ostaa Motilium

osta Motilium verkossa ilman reseptiä, Osta Motilium verkossa, Osta Motilium ilman reseptiä, Osta Motilium halvalla, Osta Motilium ilman reseptiä, Osta Motilium Kanadasta, Osta Motilium Kanada, Ostaa Motilium verkossa, Ostaa Motilium online ole reseptiä, Ostaa Motilium ilman reseptiä, Motilium suullinen pilleri

top