Ostaa Monoket

Ostaa Monoket ilman reseptiä

Monoket (Imdur) Kuvaus

Monoketia on täydellinen lääke, joka auttaa hoitoon angina iskut.

Monoketia toimii nitraatteja.

Monoketia tunnetaan myös isosorbidimononitraatti .

yleisnimellä Monoketia on isosorbidimononitraatti.

tuotenimiä Monoket ovat Monoket, Ismo Monoket.

Monoket (Imdur) Annostus

Monoketia on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 30mg Standard Annostus
 • 60mg suurempi annos

Ota Monoketia tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Monoketia samalla vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Monoketia äkillisesti.

Monoket (Imdur) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Monoket (Imdur) Yliannostus

Jos yliannostus Monoketia ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Monoketia on vaikea tai hidas hengitys, lihaskrampit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, korkea kuume, pyörtyminen, epänormaali syke, näköhäiriöt, punoitus, kouristukset, vaikea sykkivä migreeni, huimaus.

Monoket (Imdur) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Monoket (Imdur) Sivuvaikutukset

Monoketia on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • punoitus kasvojen, kaulan ja rintakehän
 • pahoinvointia
 • nopea syke
 • turvonneet nilkat
 • heikkous
 • päänsärky
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia sivuvaikutuksia aikana ottaen Monoket:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • näön hämärtyminen
 • kuiva suu
 • epänormaalit sydämenlyönnit
 • pyörtyminen

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Monoket (Imdur) Vasta-aiheet

Älä ota Monoketia jos olet allerginen Monoketia osia.

Älä ota Monoketia jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista .

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Ole varovainen käyttäen Monoketia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit.

Ole varovainen käyttäen Monoketia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole varovainen, kun olet ajo kone.

Älä lopeta Monoketia äkillisesti.

Monoket (Imdur) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Monoketia tieto minun pitäisi tietää?

: Monoketia on tehokas lääkitys, joka auttaa hoidettaessa angina iskut. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Monoketia tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Monoketia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit. Monoketia ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Monoketia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Monoketia sivuvaikutuksia?

: Monoketia on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, kasvojen punoitus, kaulan ja rintakehän, pahoinvointi, nopea syke, turvonneet nilkat, heikkous, päänsärky, oksentelu. Mutta hylkäämisen tapauksessa Monoketia ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: näön hämärtyminen, suun kuivuminen, epänormaalit sydämenlyönnit, pyörtyminen, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Monoket?

: tuotenimiä Monoket ovat Monoket, Ismo Monoket. Yleisnimellä Monoketia on isosorbidimononitraatti.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Monoket

osta Monoket (Imdur) verkossa ilman reseptiä, Osta Monoket (Imdur) verkossa, Osta Monoket (Imdur) ilman reseptiä, Osta Monoket (Imdur) halvalla, Osta Monoket (Imdur) ilman reseptiä, Osta Monoket (Imdur) Kanadasta, Osta Monoket (Imdur) Kanada, Ostaa Monoket (Imdur) verkossa, Ostaa Monoket (Imdur) online ole reseptiä, Ostaa Monoket (Imdur) ilman reseptiä, Monoket (Imdur) suullinen pilleri

top