Ostaa Moduretic

Ostaa Moduretic ilman reseptiä

Moduretic Kuvaus

Moduretic on diureetti (veden pillereiden) ja yhdistelmä kaliumia säästävän diureetin (amiloridin) ja tiatsididiureettia (hydroklooritiatsidi). Se toimii tekemällä munuaiset poistaa natriumin (suolan) ja veden kehosta, joka auttaa alentamaan verenpainetta. Amiloridia komponentti auttaa minimoimaan kaliumin menetystä.

tuotenimi Moduretic on Moduretic.

Moduretic Annostus

Moduretic on saatavilla:

 • 5mg + 50mg normaaliannostuksen

Ota Moduretic suun ruokaa.

Moduretic voi lisätä määrä virtsaa tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun aloitat ottaen se. Pitää tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Moduretic äkillisesti.

Moduretic puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Moduretic Yliannostus

Jos yliannostus Moduretic ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Moduretic Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Säiliö on pidettävä tiukasti kiinni. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Moduretic Sivuvaikutukset

Moduretic on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • muutokset veren sokeria
 • ummetus
 • huimaus
 • väsymys
 • päänsärky
 • tulehdus sylkirauhasten
 • ruokahaluttomuus
 • pahoinvointia
 • herkkyys auringonvalolle
 • vatsakipu
 • heikkous

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Moduretic:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • kuiva suu
 • jano
 • impotenssi
 • jalkojen tai lihaskrampit
 • sekavuutta
 • nopea, heikko tai epäsäännöllinen syke
 • vatsakipu
 • virtsaaminen ongelmia
 • oksentelu
 • keltaisuus ihon tai silmät

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Moduretic Vasta-aiheet

Älä ota Moduretic jos olet allerginen Moduretic komponentteja tai jollekin ainesosa Moduretic tai muu -sulfonamidi (esim sulfametoksatsolille).

Ole varovainen Moduretic jos olet raskaana tai suunnittelet saada vauvan, tai olet imettävä äiti.

Ole varovainen Moduretic jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Moduretic jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Moduretic jos sinulla on maksakirroosi tai maksasairaus, diabetes, kihti, munuaisvaivoja tai munuaiskiviä, astma, sydän ongelmia, tai systeeminen lupus erythematosus.

Ole varovainen Moduretic jos olet kohonnut veren happo, alhainen foolihapon tasoja, tai elektrolyytti-ongelmista tai ovat kuivuneita.

Ole varovainen Moduretic jos otat kaliumia säästävät diureetit (esim spironolaktoni), kaliumlisät tai kaliumia sisältävät suolan korvikkeet, koska suuri veren kaliumpitoisuus saattaa esiintyä ja aiheuttaa haluttomuutta, sekavuutta, ihon epänormaali tuntemukset kädet ja jalat, raskaus raajoissa, hidastunut sydämen syke, sydämen rytmihäiriöt, tai sydänpysähdyksen; kolestyramiinia tai kolestipolin koska ne heikentävät Moduretic n tehokkuutta; steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim indomethacin) koska ne heikentävät Moduretic: n tehokkuutta ja riski munuaisongelmia voidaan lisätä; barbituraatit (esim, fenobarbitaali), tietyt kemoterapia lääkkeet, kortikosteroidit (esim, prednisoni), digoksiini, dofetilidi, ketanseriini, huumaavia kipulääkkeitä (esim, kodeiini), tai lääkkeitä korkean verenpaineen vuoksi riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Moduretic; diatsoksidi, litiumia tai depolarisoivien hermo-salpaajat (esim pankuronium), koska niiden toimet ja riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Moduretic; angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjiä (esim, enalapriili), koska riski korkea veren kaliumin ja munuaisvaivoja voidaan korottaa Moduretic; diabeteslääkkeitä (esim glipitsidiin) tai insuliinia, koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Moduretic.

Älä lopeta Moduretic äkillisesti.

Moduretic Usein kysyttyä

Q: Mikä on Moduretic?

: Moduretic käytetään hoitoon nesteen kertymistä elimistöön (turvotus) ja korkea verenpaine. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa.

K: Miten minun pitäisi ottaa Moduretic?

: Moduretic on saatavana tabletteina (5 mg + 50 mg). Take Moduretic suun ruokaa. Moduretic voi lisätä virtsaneritystä tai aiheuttaa voit virtsata useammin, kun aloitat ottaen se. Pitää tämä häiritsisi unen, yritä ottaa annoksen ennen kahdeksantoista. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Moduretic äkillisesti.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

Älä ota Moduretic tablettia suuria määriä. Kun kyseessä on Moduretic yliannostus, sinun täytyy käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

K: Miten Moduretic toimii?

: Moduretic on diureetti (veden pillereiden) ja yhdistelmä kaliumia säästävän diureetin (amiloridin) ja tiatsididiureettia (hydroklooritiatsidi) . Se toimii tekemällä munuaiset poistaa natriumin (suolan) ja veden kehosta, joka auttaa alentamaan verenpainetta. Amiloridia komponentti auttaa minimoimaan kaliumin menetystä.

Ostaa Moduretic

osta Moduretic verkossa ilman reseptiä, Osta Moduretic verkossa, Osta Moduretic ilman reseptiä, Osta Moduretic halvalla, Osta Moduretic ilman reseptiä, Osta Moduretic Kanadasta, Osta Moduretic Kanada, Ostaa Moduretic verkossa, Ostaa Moduretic online ole reseptiä, Ostaa Moduretic ilman reseptiä, Moduretic suullinen pilleri

top