Ostaa Minocyclini

Ostaa Minocyclini ilman reseptiä

Minocyclini (Minocin) Kuvaus

Minocyclini käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minocyclini on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minocyclini tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minocyclini on Minosykliini.

tuotenimi Minocyclini on Minocyclini.

Minocyclini (Minocin) Annostus

Minocyclini on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minocyclini voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minocyclini tulee niellä kokonaisina.

Ota Minocyclini suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minocyclini kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minocyclini.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minocyclini.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minocyclini koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minocyclini toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minocyclini äkillisesti.

Minocyclini (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minocyclini (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minocyclini ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minocyclini (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minocyclini (Minocin) Sivuvaikutukset

Minocyclini on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minocyclini:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minocyclini (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minocyclini jos olet allerginen Minocyclini osia.

Ole varovainen Minocyclini jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minocyclini jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minocyclini jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minocyclini jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minocyclini jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minocyclini jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minocyclini n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minocyclini; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minocyclini.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minocyclini ottaen äkillisesti.

Minocyclini (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minocyclini tarkoittaa?

: Minocyclini käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minocyclini?

: yleisnimellä Minocyclini on Minosykliini. Tuotenimi Minocyclini on Minocyclini.

K: Millä tavalla Minocyclini toimii?

: Minocyclini on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minocyclini

osta Minocyclini (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minocyclini (Minocin) verkossa, Osta Minocyclini (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minocyclini (Minocin) halvalla, Osta Minocyclini (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minocyclini (Minocin) Kanadasta, Osta Minocyclini (Minocin) Kanada, Ostaa Minocyclini (Minocin) verkossa, Ostaa Minocyclini (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minocyclini (Minocin) ilman reseptiä, Minocyclini (Minocin) suullinen pilleri

top