Ostaa Minocycline

Ostaa Minocycline ilman reseptiä

Minocycline (Minocin) Kuvaus

Minocycline käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minocycline on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minocycline tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minocycline on Minosykliini.

tuotenimi Minocycline on Minocycline.

Minocycline (Minocin) Annostus

Minocycline on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minocycline voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minocycline tulee niellä kokonaisina.

Ota Minocycline suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minocycline kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minocycline.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minocycline.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minocycline koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minocycline toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minocycline äkillisesti.

Minocycline (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minocycline (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minocycline ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minocycline (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minocycline (Minocin) Sivuvaikutukset

Minocycline on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minocycline:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minocycline (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minocycline jos olet allerginen Minocycline osia.

Ole varovainen Minocycline jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minocycline jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minocycline jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minocycline jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minocycline jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minocycline jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minocycline n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minocycline; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minocycline.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minocycline ottaen äkillisesti.

Minocycline (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minocycline tarkoittaa?

: Minocycline käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minocycline?

: yleisnimellä Minocycline on Minosykliini. Tuotenimi Minocycline on Minocycline.

K: Millä tavalla Minocycline toimii?

: Minocycline on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minocycline

osta Minocycline (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minocycline (Minocin) verkossa, Osta Minocycline (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minocycline (Minocin) halvalla, Osta Minocycline (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minocycline (Minocin) Kanadasta, Osta Minocycline (Minocin) Kanada, Ostaa Minocycline (Minocin) verkossa, Ostaa Minocycline (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minocycline (Minocin) ilman reseptiä, Minocycline (Minocin) suullinen pilleri

top