Ostaa Minoclir

Ostaa Minoclir ilman reseptiä

Minoclir (Minocin) Kuvaus

Minoclir käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minoclir on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minoclir tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minoclir on Minosykliini.

tuotenimi Minoclir on Minoclir.

Minoclir (Minocin) Annostus

Minoclir on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minoclir voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minoclir tulee niellä kokonaisina.

Ota Minoclir suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minoclir kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minoclir.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minoclir.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minoclir koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minoclir toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minoclir äkillisesti.

Minoclir (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minoclir (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minoclir ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minoclir (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minoclir (Minocin) Sivuvaikutukset

Minoclir on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minoclir:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minoclir (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minoclir jos olet allerginen Minoclir osia.

Ole varovainen Minoclir jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minoclir jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minoclir jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minoclir jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minoclir jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minoclir jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minoclir n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minoclir; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minoclir.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minoclir ottaen äkillisesti.

Minoclir (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minoclir tarkoittaa?

: Minoclir käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minoclir?

: yleisnimellä Minoclir on Minosykliini. Tuotenimi Minoclir on Minoclir.

K: Millä tavalla Minoclir toimii?

: Minoclir on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minoclir

osta Minoclir (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minoclir (Minocin) verkossa, Osta Minoclir (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minoclir (Minocin) halvalla, Osta Minoclir (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minoclir (Minocin) Kanadasta, Osta Minoclir (Minocin) Kanada, Ostaa Minoclir (Minocin) verkossa, Ostaa Minoclir (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minoclir (Minocin) ilman reseptiä, Minoclir (Minocin) suullinen pilleri

top