Ostaa Minoclin

Ostaa Minoclin ilman reseptiä

Minoclin (Minocin) Kuvaus

Minoclin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minoclin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minoclin tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minoclin on Minosykliini.

tuotenimi Minoclin on Minoclin.

Minoclin (Minocin) Annostus

Minoclin on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minoclin voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minoclin tulee niellä kokonaisina.

Ota Minoclin suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minoclin kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minoclin.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minoclin.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minoclin koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minoclin toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minoclin äkillisesti.

Minoclin (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minoclin (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minoclin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minoclin (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minoclin (Minocin) Sivuvaikutukset

Minoclin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minoclin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minoclin (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minoclin jos olet allerginen Minoclin osia.

Ole varovainen Minoclin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minoclin jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minoclin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minoclin jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minoclin jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minoclin jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minoclin n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minoclin; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minoclin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minoclin ottaen äkillisesti.

Minoclin (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minoclin tarkoittaa?

: Minoclin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minoclin?

: yleisnimellä Minoclin on Minosykliini. Tuotenimi Minoclin on Minoclin.

K: Millä tavalla Minoclin toimii?

: Minoclin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minoclin

osta Minoclin (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minoclin (Minocin) verkossa, Osta Minoclin (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minoclin (Minocin) halvalla, Osta Minoclin (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minoclin (Minocin) Kanadasta, Osta Minoclin (Minocin) Kanada, Ostaa Minoclin (Minocin) verkossa, Ostaa Minoclin (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minoclin (Minocin) ilman reseptiä, Minoclin (Minocin) suullinen pilleri

top