Ostaa Minocin

Ostaa Minocin ilman reseptiä

Minocin Kuvaus

Minocin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minocin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minocin tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minocin on Minosykliini.

tuotenimi Minocin on Minocin.

Minocin Annostus

Minocin on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minocin voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minocin tulee niellä kokonaisina.

Ota Minocin suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minocin kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minocin.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minocin.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minocin koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minocin toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minocin äkillisesti.

Minocin puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minocin Yliannostus

Jos yliannostus Minocin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minocin Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minocin Sivuvaikutukset

Minocin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minocin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minocin Vasta-aiheet

Älä käytä Minocin jos olet allerginen Minocin osia.

Ole varovainen Minocin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minocin jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minocin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minocin jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minocin jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minocin jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minocin n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minocin; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minocin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minocin ottaen äkillisesti.

Minocin Usein kysyttyä

K: Mitä Minocin tarkoittaa?

: Minocin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minocin?

: yleisnimellä Minocin on Minosykliini. Tuotenimi Minocin on Minocin.

K: Millä tavalla Minocin toimii?

: Minocin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minocin

osta Minocin verkossa ilman reseptiä, Osta Minocin verkossa, Osta Minocin ilman reseptiä, Osta Minocin halvalla, Osta Minocin ilman reseptiä, Osta Minocin Kanadasta, Osta Minocin Kanada, Ostaa Minocin verkossa, Ostaa Minocin online ole reseptiä, Ostaa Minocin ilman reseptiä, Minocin suullinen pilleri

top