Ostaa Mino

Ostaa Mino ilman reseptiä

Mino (Minocin) Kuvaus

Mino käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Mino on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Mino tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Mino on Minosykliini.

tuotenimi Mino on Mino.

Mino (Minocin) Annostus

Mino on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Mino voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Mino tulee niellä kokonaisina.

Ota Mino suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Mino kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Mino.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Mino.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Mino koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Mino toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Mino äkillisesti.

Mino (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Mino (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Mino ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Mino (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Mino (Minocin) Sivuvaikutukset

Mino on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Mino:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Mino (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Mino jos olet allerginen Mino osia.

Ole varovainen Mino jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Mino jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Mino jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Mino jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Mino jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Mino jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Mino n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Mino; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Mino.

Se voi olla vaarallista lopettaa Mino ottaen äkillisesti.

Mino (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Mino tarkoittaa?

: Mino käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Mino?

: yleisnimellä Mino on Minosykliini. Tuotenimi Mino on Mino.

K: Millä tavalla Mino toimii?

: Mino on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Mino

osta Mino (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Mino (Minocin) verkossa, Osta Mino (Minocin) ilman reseptiä, Osta Mino (Minocin) halvalla, Osta Mino (Minocin) ilman reseptiä, Osta Mino (Minocin) Kanadasta, Osta Mino (Minocin) Kanada, Ostaa Mino (Minocin) verkossa, Ostaa Mino (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Mino (Minocin) ilman reseptiä, Mino (Minocin) suullinen pilleri

top