Ostaa Minaxen

Ostaa Minaxen ilman reseptiä

Minaxen (Minocin) Kuvaus

Minaxen käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minaxen on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minaxen tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minaxen on Minosykliini.

tuotenimi Minaxen on Minaxen.

Minaxen (Minocin) Annostus

Minaxen on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minaxen voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minaxen tulee niellä kokonaisina.

Ota Minaxen suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minaxen kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minaxen.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minaxen.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minaxen koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minaxen toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minaxen äkillisesti.

Minaxen (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minaxen (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minaxen ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minaxen (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minaxen (Minocin) Sivuvaikutukset

Minaxen on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minaxen:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minaxen (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minaxen jos olet allerginen Minaxen osia.

Ole varovainen Minaxen jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minaxen jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minaxen jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minaxen jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minaxen jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minaxen jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minaxen n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minaxen; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minaxen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minaxen ottaen äkillisesti.

Minaxen (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minaxen tarkoittaa?

: Minaxen käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minaxen?

: yleisnimellä Minaxen on Minosykliini. Tuotenimi Minaxen on Minaxen.

K: Millä tavalla Minaxen toimii?

: Minaxen on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minaxen

osta Minaxen (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minaxen (Minocin) verkossa, Osta Minaxen (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minaxen (Minocin) halvalla, Osta Minaxen (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minaxen (Minocin) Kanadasta, Osta Minaxen (Minocin) Kanada, Ostaa Minaxen (Minocin) verkossa, Ostaa Minaxen (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minaxen (Minocin) ilman reseptiä, Minaxen (Minocin) suullinen pilleri

top