Ostaa Minakne

Ostaa Minakne ilman reseptiä

Minakne (Minocin) Kuvaus

Minakne käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minakne on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minakne tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minakne on Minosykliini.

tuotenimi Minakne on Minakne.

Minakne (Minocin) Annostus

Minakne on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minakne voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minakne tulee niellä kokonaisina.

Ota Minakne suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minakne kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minakne.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minakne.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minakne koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minakne toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minakne äkillisesti.

Minakne (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minakne (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minakne ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minakne (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minakne (Minocin) Sivuvaikutukset

Minakne on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minakne:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minakne (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minakne jos olet allerginen Minakne osia.

Ole varovainen Minakne jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minakne jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minakne jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minakne jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minakne jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minakne jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minakne n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minakne; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minakne.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minakne ottaen äkillisesti.

Minakne (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minakne tarkoittaa?

: Minakne käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minakne?

: yleisnimellä Minakne on Minosykliini. Tuotenimi Minakne on Minakne.

K: Millä tavalla Minakne toimii?

: Minakne on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minakne

osta Minakne (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minakne (Minocin) verkossa, Osta Minakne (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minakne (Minocin) halvalla, Osta Minakne (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minakne (Minocin) Kanadasta, Osta Minakne (Minocin) Kanada, Ostaa Minakne (Minocin) verkossa, Ostaa Minakne (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minakne (Minocin) ilman reseptiä, Minakne (Minocin) suullinen pilleri

top