Ostaa Minac

Ostaa Minac ilman reseptiä

Minac (Minocin) Kuvaus

Minac käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Minac on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Minac tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Minac on Minosykliini.

tuotenimi Minac on Minac.

Minac (Minocin) Annostus

Minac on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Minac voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Minac tulee niellä kokonaisina.

Ota Minac suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Minac kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Minac.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Minac.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Minac koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Minac toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Minac äkillisesti.

Minac (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Minac (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Minac ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Minac (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Minac (Minocin) Sivuvaikutukset

Minac on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Minac:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Minac (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Minac jos olet allerginen Minac osia.

Ole varovainen Minac jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Minac jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Minac jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Minac jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Minac jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Minac jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Minac n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Minac; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Minac.

Se voi olla vaarallista lopettaa Minac ottaen äkillisesti.

Minac (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Minac tarkoittaa?

: Minac käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Minac?

: yleisnimellä Minac on Minosykliini. Tuotenimi Minac on Minac.

K: Millä tavalla Minac toimii?

: Minac on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Minac

osta Minac (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Minac (Minocin) verkossa, Osta Minac (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minac (Minocin) halvalla, Osta Minac (Minocin) ilman reseptiä, Osta Minac (Minocin) Kanadasta, Osta Minac (Minocin) Kanada, Ostaa Minac (Minocin) verkossa, Ostaa Minac (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Minac (Minocin) ilman reseptiä, Minac (Minocin) suullinen pilleri

top