Ostaa Metoprolol

Ostaa Metoprolol ilman reseptiä

Metoprolol (Lopressor) Kuvaus

Metoprolol on täydellinen korjaamiseksi. Sen tavoitteena on kamppailla korkea verenpaine. Lisäksi voidaan käyttää hoitoon rintakipu, sydänkohtauksia.

Metoprolol toimii hidastamalla sydämen sykettä ja rentouttava verisuonia. Se on beetasalpaaja.

Metoprolol tunnetaan myös Toprol-XL, metoprololi, Protomet, Lopresor, Lopresar.

yleisnimellä Metoprolol on metoprololitartraattia.

tuotenimiä Metoprolol ovat Toprol-XL, Metoprolol.

Metoprolol (Lopressor) Annostus

Metoprolol on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg Lisääntynyt Annostus

Ota Metoprolol tabletit suun kautta veden kanssa.

Ota Metoprolol kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä murskaa tai pureskele se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Metoprolol äkillisesti.

Metoprolol (Lopressor) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Metoprolol (Lopressor) Yliannostus

Jos yliannostuksen Metoprolol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Metoprolol Yliannostuksen: pyörtyminen, vaikeus, hengitys- tai nielemisvaikeuksia, käsien, jalkojen, nilkkojen tai sääret, pyörrytystä.

Metoprolol (Lopressor) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Metoprolol (Lopressor) Sivuvaikutukset

Metoprolol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • väsymys
 • masennus
 • dyspepsia
 • kuiva kädet ja jalat
 • nuha
 • vatsakipu
 • pyörrytystä
 • turvotus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Metoprolol:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • hengenahdistusta
 • vinkuminen
 • pyörtyminen
 • epänormaali syke
 • epätavallinen painonnousu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Metoprolol (Lopressor) Vasta-aiheet

Älä ota Metoprolol jos olet allerginen Metoprolol osia.

Do ei ota Metoprolol jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Metoprolol jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä .

Ole varovainen Metoprolol tapauksessa ottaen simetidiini (Tagamet), klonidiini (Catapres), difenhydramiinia (Benadryl), fluoksetiini (Prozac, Sarafem), hydroksiklorokiinin, paroksetiini (Paxil), propafenone (Rythmol), kinidiini (Quinaglute, Quinidex), ranitidiini (Zantac), reserpiiniä (Serpalan, Serpasil, Serpatab), ritonaviirin (Norvir), terbinafiini (Lamisil), ja thioridazine (Mellaril), bupropioni (Wellbutrin).

Ole varovainen Metoprolol jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Metoprolol jos sinulla on tai on ollut sydämen tai maksasairaus; diabetes;vakavia allergioita; tai kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), hidas syke, sydämen vajaatoiminta, verenkierto- tai feokromosytooma (kasvain, joka kehittyy rauhanen lähellä munuaisia ​​ja voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja nopea syke), oli astma tai muita keuhko tauti.

Käytä Metoprolol huolella, jos haluat leikkaukseen (hammaslääkäri tai muu).

Vältä alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta Metoprolol äkillisesti.

Metoprolol (Lopressor) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Metoprolol tietoa?

: Metoprolol on täydellinen lääke kamppailussa korkea verenpaine. Sitä voidaan myös käyttää hoidettaessa rintakipu, sydänkohtauksia. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Metoprolol tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Metoprolol jos käytät simetidiini (Tagamet), klonidiini (Catapres), difenhydramiinia (Benadryl), fluoksetiini (Prozac, Sarafem), hydroksiklorokiinin, paroksetiini (Paxil), propafenone (Rythmol), kinidiini (Quinaglute, Quinidex), ranitidiini (Zantac), reserpiiniä (Serpalan, Serpasil, Serpatab), ritonaviirin (Norvir), terbinafiini (Lamisil), ja thioridazine (Mellaril), bupropioni (Wellbutrin). Varo tätä lääkettä, jos olet menossa leikkaukseen. Metoprolol ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Metoprolol jos sinulla on tai on ollut sydämen tai maksasairaus; diabetes;vakavia allergioita; tai kilpirauhasen liikatoimintaa (hypertyreoosi), hidas syke, sydämen vajaatoiminta, verenkierto- tai feokromosytooma (kasvain, joka kehittyy rauhanen lähellä munuaisia ​​ja voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta ja nopea syke), oli astma tai muita keuhko sairaus. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Metoprolol sivuvaikutuksia?

: Metoprolol on yhteisen sivuvaikutuksia, kuten väsymystä,masennus, dyspepsia, suun kuivuminen, oksentelu, kaasu,närästys, costiveness, kutina, kylmät kädet ja jalat, nuha, vatsakipu, huimaus, turvotus. Mutta hylkäämisen tapauksessa Metoprolol ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: hengenahdistus, hengityksen vinkuminen, pyörtyminen, epänormaalit sydämenlyönnit, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), epätavallinen painonnousu.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Metoprolol?

: tuotenimiä Metoprolol ovat Toprol-XL, Metoprolol. Yleisnimellä Metoprolol on metoprololitartraattia.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Metoprolol

osta Metoprolol (Lopressor) verkossa ilman reseptiä, Osta Metoprolol (Lopressor) verkossa, Osta Metoprolol (Lopressor) ilman reseptiä, Osta Metoprolol (Lopressor) halvalla, Osta Metoprolol (Lopressor) ilman reseptiä, Osta Metoprolol (Lopressor) Kanadasta, Osta Metoprolol (Lopressor) Kanada, Ostaa Metoprolol (Lopressor) verkossa, Ostaa Metoprolol (Lopressor) online ole reseptiä, Ostaa Metoprolol (Lopressor) ilman reseptiä, Metoprolol (Lopressor) suullinen pilleri

top