Ostaa Metaglip

Ostaa Metaglip ilman reseptiä

Metaglip Kuvaus

Metaglip on kehittänyt lääketieteen tutkijat hoitoon tyypin 2 (ei-insuliini-riippuva) diabetes. Hoito yhdistettynä ruokavalioon ja liikuntaan.

Metaglip tabletit sisältävät 2 suullista antihyperglykeemiset käytetyt lääkkeet hallintaan tyypin 2 diabetes, glipitsidin ja metformiinihydrokloridia. Glipitsidiin näyttää alentaa verensokeria äkillisesti stimuloimalla insuliinin vapautumista haiman, vaikutus riippuu toimivien beetasolujen haiman saarekkeiden. Metformiinihydrokloridi on hyperglykemialääkkeellä joka parantaa glukoosin sietokyky potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes, joka alentaa sekä perus- että aterian jälkeisiä sokeriarvoja plasmassa.

Metaglip ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

yleisnimellä Metaglip on Glipizide-metformiinia.

tuotenimiä Metaglip ovat Metaglip.

Metaglip Annostus

Metaglip on saatavilla:

  Ota Metaglip aterian, ellei lääkäri määrää toisin.

  Älä murskaa, pureskele tai rikkoa laajennettu release tabletti. Niellä pilleri kokonaisuutena.

  Ota Metaglip samaan aikaan joka päivä. Älä ota useammin kuin suunnattu.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Metaglip äkillisesti.

  yli 65-vuotiaat voivat tarvita pienemmän annoksen kuin nuoremmat aikuiset.

  Metaglip puuttuu annoksen

  Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

  Metaglip Yliannostus

  Jos yliannostus Metaglip ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Metaglip Yliannostuksen: lihaskipu tai heikkous, tunnottomuus tai kylmän tunne käsivarsissa ja jaloissa, hengitysvaikeuksia, vatsakipua, pahoinvointia ja oksentelua, hidas tai epätasainen syke, huimaus, tai tunne hyvin heikko tai väsynyt, äärimmäinen heikkous, näön hämärtyminen , hikoilu, vaikeuksia puhua, vapina, vatsakipu, sekavuus, ja takavarikko (kouristukset).

  Metaglip Varastointi

  Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F ) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Metaglip Sivuvaikutukset

  Metaglip on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kylmä oireita, kuten nenän tukkoisuus, aivastelu, kurkkukipu
  • päänsärky
  • huimaus
  • lievä pahoinvointi
  • oksentelu
  • ripuli
  • vatsakipu
  • nivel- tai lihaskivut

  Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Metaglip:

  • alergic reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, kasvojen, huulten, kielen tai kurkun)
  • vatsakipu
  • pahoinvointi oksentelu
  • hidas tai epätasainen syke
  • tunne hyvin heikko tai väsynyt
  • tunne hengästyneenä, vaikka lievä rasituksessa
  • turvotus tai nopea painonnousu
  • kipu tai kirvelyä virtsatessa
  • pahoinvointia
  • ylävatsakipu
  • kutina
  • ruokahaluttomuus
  • tumma virtsa
  • savi-värinen uloste
  • keltaisuus (ihon tai silmien)
  • vaarallisen korkea verenpaine

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Metaglip Vastoin merkintöjen

  Älä ota Metaglip jos olet allerginen Metaglip osia.

  Ole varovainen Metaglip jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät .

  Metaglip ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Älä ota Metaglip jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai munuaissairaus, tai jos olet tilassa diabeettisen ketoasidoosin hoidossa.

  Yritä olla varovainen Metaglip tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten: furosemidi (Lasix), nifedipiinin (Adalat Procardia), simetidiini (Tagamet) ja ranitidiini (Zantac), amiloridin (Midamor) tai Triamtereeni ( Dyrenium), digoksiini (Lanoxin), morfiini (MS Contin, Kadian, Oramorph), prokaiiniamidin (Procan, Pronestyl, Procanbid), kinidiini (Cardioquin, Quinidex, Quinaglute), trimetopriimi (Proloprim, Primsol, Bactrim, Cotrim Septra), vankomysiini (Vancocin, Lyphocin) tai ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox).

  Saatat olla todennäköisempää on hyperglykemia (korkea verensokeri), jos otat Metaglip muiden lääkkeiden kanssa, jotka voivat nostaa veren sokeria, kuten kuten: isoniatsidin, nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja), steroideja (prednisone ja muut), sydän- tai verenpainelääkkeitä (Cartia, Cardizem, COVERA, Isoptin, Verelan, ja muut), niasiinia (Advicor, Niaspan, Niacor, Simcor, Slo-Niasiini , ja muut), fenotiatsiinit (Compazine ja muut), kilpirauhasen lääketieteen (Synthroid ja muut), e-pillereitä ja muita hormoneja, takavarikon lääkkeet (Dilantin ja muut) ja ruokavalion pillereitä tai lääkkeitä astman hoitoon, vilustuminen tai allergioita.

  Saatat olla todennäköisempää on hypoglykemia (alhainen verensokeri), jos otat Metaglip muiden lääkkeiden kanssa, jotka voivat alentaa veren sokeria, kuten: eksenatidi (Byetta), probenecid (Benemid), jotkut steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden ( NSAID), asetyylisalisyylihappo tai muut salisylaatit (kuten Pepto-Bismol), sulfa huumeita (Bactrim ja muut), monoamiinioksidaasin (MAO), beetasalpaajat (Tenormin ja muut) tai muita diabeteksen lääkkeitä, erityisesti akarboosi (Precose), metformiinin (Glucophage), miglitoli (Glyset), pioglitatsonin (Actos), O rosiglitatsoni (Avandia).

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Älä jätä aterioita.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta ottaa Metaglip yhtäkkiä.

  Metaglip Usein kysyttyä

  K: Mitä Metaglip tarkoittaa?

  : Metaglip on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes. Metaglip teot ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Metaglip on yhdistelmä kahdesta suun kautta diabeteksen hoitoon käytettäviä lääkkeitä verensokeri.

  K: Millä tavalla Metaglip toimii?

  : Metaglip tabletit sisältävät 2 suullista antihyperglykeemiset käytetyt lääkkeet hallintaan tyypin 2 diabetes, glipitsidin ja metformiinihydrokloridia. Glipitsidiin näyttää alentaa verensokeria äkillisesti stimuloimalla insuliinin vapautumista haiman, vaikutus riippuu toimivien beetasolujen haiman saarekkeiden. Metformiinihydrokloridi on hyperglykemialääkkeellä joka parantaa glukoosin sietokyky potilailla, joilla on tyypin 2 diabetes, joka alentaa sekä perus- että aterian jälkeisiä sokeriarvoja plasmassa.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  Älä ota Metaglip jos olet allerginen Metaglip komponentteja. Ole varovainen Metaglip jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Metaglip ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Älä ota Metaglip jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai munuaissairaus, tai jos olet tilassa diabeettisen ketoasidoosin hoidossa. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Älä jätä aterioita. Vältä alkoholia. Älä lopeta Metaglip äkillisesti.

  Ostaa Metaglip

  osta Metaglip verkossa ilman reseptiä, Osta Metaglip verkossa, Osta Metaglip ilman reseptiä, Osta Metaglip halvalla, Osta Metaglip ilman reseptiä, Osta Metaglip Kanadasta, Osta Metaglip Kanada, Ostaa Metaglip verkossa, Ostaa Metaglip online ole reseptiä, Ostaa Metaglip ilman reseptiä, Metaglip suullinen pilleri

  top