Ostaa Melipramin

Ostaa Melipramin ilman reseptiä

Melipramin (Tofranil) Kuvaus

Melipramin käytetään masennuksen hoitoon. Melipramin käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Melipramin on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

Melipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Melipramin tunnetaan myös imipramiini, Antideprin, Deprenil, Deprimin, Deprinol, Depsonil, Dynaprin, Eupramin, Imipramil, Irmin, Janimine, Melipramin, Surplix, Antidep, Apo-imipramiini, Chrytemin, Daypress, Depsol, Ethipramine, Fronil, Imidol, Imimine, imiini, Imiprex, Imiprin, Impril, Medipramine, Melipramine, Mipralin, Novopramine, Primonil, Pryleugan, Sermonil, Sipramine, Talpramin, Tofnil, Melipramin-PM, Venefon.

yleisnimellä Melipramin on imipramiinivetykloridi-.

tuotenimiä Melipramin ovat Melipramin, Melipramin-PM.

Melipramin (Tofranil) Annostus

Melipramin on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 75mg normaaliannostuksen

Ota Melipramin suullisesti.

Ota Melipramin ruoan kanssa tai ilman.

Aikuisten

Tavallinen aloitusannos on 75 mg vuorokaudessa. Suurin vuorokausiannos on 200 mg.

Lapsille

Yhteensä päivittäiset annokset lapsille ei saisi ylittää 2,5 mg jokaista 2,2 kiloa lapsen painon. Annokset yleensä aloitetaan 25 mg vuorokaudessa. Tämä määrä tulee ottaa tunti ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa annosta voidaan lisätä 1 viikon kuluttua 50 mg: aan (ikä 6 kautta 11) tai 75 mg (ikä 12 ja ylöspäin), otetaan yksi annos nukkumaan mennessä tai jaettuna 2 annokseen, 1 otettu puolivälissä iltapäivällä ja 1 nukkumaan mennessä.

Ikääntyneet ihmiset

Tavallinen annostus tulisi aloittaa 25-50 mg vuorokaudessa. Annosta voidaan lisätä tarpeen mukaan, mutta tehokkaat annokset eivät yleensä ylitä 100 mg päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Melipramin yhtäkkiä.

Melipramin (Tofranil) puuttuu annoksesta

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Melipramin (Tofranil) Yliannostus

Jos yliannostus Melipramin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Melipramin Yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume, tahattomat vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Melipramin (Tofranil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Melipramin (Tofranil) Sivuvaikutukset

Melipramin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • rintojen miehillä
 • rintojen suureneminen naisilla
 • rintamaidon tuotanto
 • sekaannusta
 • ripuli
 • kuiva suu
 • hallusinaatiot
 • nokkosihottuma
 • korkea verenpaine
 • alhainen veren paine seisoessaan
 • pahoinvointia
 • tunnottomuus
 • vapinaa
 • oksentelu

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Melipramin: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

Melipramin (Tofranil) Vasta-aiheet

Älä ota Melipramin jos olet allerginen Melipramin osia.

Ole varovainen Melipramin jos olet raskaana, suunnittelu raskautta tai imetät.

Älä ota Melipramin jos olet toipumassa äskettäin sydänkohtaus tai käytä MAO-estäjät, kuten masennuslääkkeet Nardil Parnate.

Ole hyvin varovainen Melipramin jos sinulla on diabetes, hypoglykemia, historia mielenterveyshäiriöiden.

Ole varovainen Melipramin jos käytät albuterol (Proventil, Ventolin), masennuslääkkeet, jotka vaikuttavat serotoniinin, kuten Prozac, Paxil ja Zoloft, psykoosilääkkeet kuten Mellaril ja klooripromatsiinia, barbituraatit kuten Nembutal ja Seconalia, verenpaine lääkitys kuten Catapres, karbamatsepiini (Tegretol), simetidiini (Tagamet), dekongestantit kuten Sudafed, lääkkeet, jotka ohjaavat kouristukset, kuten Cogentin, Adrenaliini (EpiPen), Flecainide (Tambocor), guaanetidiiniä, metyylifenidaatti (Ritalin), noradrenaliinin, muut masennuslääkkeet, kuten Elavil ja Pamelor, fenytoiini (Dilantin), Propafenone (Rythmol), kinidiini, kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid, rauhoittavia ja nukkua aids tällaiset kuten Halcion, Xanax ja Valium.

Vältä alkoholia.

Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi.

Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Melipramin ottaen äkillisesti.

Melipramin (Tofranil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Melipramin?

: Melipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

K: Mitä Melipramin käytetään?

: Melipramin käytetään masennuksen hoitoon. Melipramin käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Melipramin on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

K: Miten Melipramin toimii?

: Melipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Q: Mikä on yleisnimi Melipramin?

: Generic nimi on imipramiinivetykloridi-.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Melipramin?

: Älä käytä alkoholia. Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi. Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Melipramin ottaen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume , tahaton vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Ostaa Melipramin

osta Melipramin (Tofranil) verkossa ilman reseptiä, Osta Melipramin (Tofranil) verkossa, Osta Melipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Melipramin (Tofranil) halvalla, Osta Melipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Melipramin (Tofranil) Kanadasta, Osta Melipramin (Tofranil) Kanada, Ostaa Melipramin (Tofranil) verkossa, Ostaa Melipramin (Tofranil) online ole reseptiä, Ostaa Melipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Melipramin (Tofranil) suullinen pilleri

top