Ostaa Melicin

Ostaa Melicin ilman reseptiä

Melicin (Minocin) Kuvaus

Melicin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Melicin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Melicin tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Melicin on Minosykliini.

tuotenimi Melicin on Melicin.

Melicin (Minocin) Annostus

Melicin on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Melicin voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Melicin tulee niellä kokonaisina.

Ota Melicin suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Melicin kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Melicin.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Melicin.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Melicin koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Melicin toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Melicin äkillisesti.

Melicin (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Melicin (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Melicin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Melicin (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Melicin (Minocin) Sivuvaikutukset

Melicin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Melicin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Melicin (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Melicin jos olet allerginen Melicin osia.

Ole varovainen Melicin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Melicin jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Melicin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Melicin jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Melicin jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Melicin jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Melicin n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Melicin; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Melicin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Melicin ottaen äkillisesti.

Melicin (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Melicin tarkoittaa?

: Melicin käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Melicin?

: yleisnimellä Melicin on Minosykliini. Tuotenimi Melicin on Melicin.

K: Millä tavalla Melicin toimii?

: Melicin on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Melicin

osta Melicin (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Melicin (Minocin) verkossa, Osta Melicin (Minocin) ilman reseptiä, Osta Melicin (Minocin) halvalla, Osta Melicin (Minocin) ilman reseptiä, Osta Melicin (Minocin) Kanadasta, Osta Melicin (Minocin) Kanada, Ostaa Melicin (Minocin) verkossa, Ostaa Melicin (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Melicin (Minocin) ilman reseptiä, Melicin (Minocin) suullinen pilleri

top