Ostaa Meibi

Ostaa Meibi ilman reseptiä

Meibi (Minocin) Kuvaus

Meibi käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Meibi on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Meibi tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Meibi on Minosykliini.

tuotenimi Meibi on Meibi.

Meibi (Minocin) Annostus

Meibi on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Meibi voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Meibi tulee niellä kokonaisina.

Ota Meibi suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Meibi kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Meibi.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Meibi.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Meibi koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Meibi toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Meibi äkillisesti.

Meibi (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Meibi (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Meibi ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Meibi (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Meibi (Minocin) Sivuvaikutukset

Meibi on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Meibi:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Meibi (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Meibi jos olet allerginen Meibi osia.

Ole varovainen Meibi jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Meibi jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Meibi jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Meibi jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Meibi jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Meibi jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Meibi n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Meibi; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Meibi.

Se voi olla vaarallista lopettaa Meibi ottaen äkillisesti.

Meibi (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Meibi tarkoittaa?

: Meibi käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Meibi?

: yleisnimellä Meibi on Minosykliini. Tuotenimi Meibi on Meibi.

K: Millä tavalla Meibi toimii?

: Meibi on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Meibi

osta Meibi (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Meibi (Minocin) verkossa, Osta Meibi (Minocin) ilman reseptiä, Osta Meibi (Minocin) halvalla, Osta Meibi (Minocin) ilman reseptiä, Osta Meibi (Minocin) Kanadasta, Osta Meibi (Minocin) Kanada, Ostaa Meibi (Minocin) verkossa, Ostaa Meibi (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Meibi (Minocin) ilman reseptiä, Meibi (Minocin) suullinen pilleri

top