Ostaa Lumigan

Ostaa Lumigan ilman reseptiä

Lumigan (Bimatoprost) Kuvaus

Lumigan on lääkkeitä silmätippaliuos joka on tarkoitettu käytettäväksi glaukooman tai muiden syiden silmänpaine on koholla.

Lumigan osa luokan huumeita kutsutaan prostamideiksi. Prostamideiksi on monia käyttötarkoituksia ihmiskehossa, joista yksi on laajeta kanavia, jotka nesteet pois silmistä. Lumigan näin saavuttaa tavoitteensa vähentää silmänpainetta aiheuttaen tyhjene ylimääräisen nesteen silmiin.

Lumigan silmätipat pienempi silmänpainetta auttamalla nesteen virtausta pois silmästä kammion.

Lumigan silmätippoja voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden silmätippojen / lääkkeitä alentamaan kohonnutta painetta silmiin.

Lumigan tunnetaan myös nimellä Lumigan.

Lumigan (Bimatoprost) Annostus

Lumigan on saatavilla:

 • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Lumigan täsmälleen ohjeiden mukaan.

Lumigan silmätippoja käytetään yleensä kerran päivässä.

Pese kädet ennen silmätippojen käytön. Kallista päätä taaksepäin hieman ja vedä alaluomea alaspäin luoda pieni tasku. Laita yksi tippa tässä taskussa taas etsii päässä tiputin. Sulje silmät ja estää ratkaisu putoamisen kautta kyynelkanavansa noin yhden minuutin.

Riittävä lääkitys olisi sovellettava peittää teennäinen ohuella kalvolla. Lumigan varovasti ja perusteellisesti hierotaan teennäinen.

Älä käytä enempää kuin summa määrätty sinulle. Älä käytä suuria kehon alueille pitkään (kuten joka päivä useita viikkoja tai kuukausia) - ellei lääkärisi kehota sinua tekemään niin.

Lumigan (Bimatoprost) puuttuu annoksen

Do ei ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lumigan (Bimatoprost) Yliannostus

Jos yliannostus Lumigan ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Lumigan (Bimatoprost) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lumigan (Bimatoprost) Sivuvaikutukset

Lumigan on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • kuivat silmät
 • näköhäiriöt
 • silmä polte
 • tunne tunne
 • pimeni ripsien
 • ärsyttävä tunne
 • sidekalvon turvotus
 • sidekalvotulehdus
 • erite silmästä
 • pigmentti iiris

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Lumigan (Bimatoprost) Vasta-aiheet

Älä ota Lumigan jos olet allerginen Lumigan osia.

Ei tiedetä, onko Lumigan vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Vältä Lumigan piilolinssejä, koska se sisältää säilöntäaineita, jotka voivat imeytyä linssit. 15 minuutin ajan välillä tulee olla käytön Lumigan ja piilolinssien.

Tarkkaan pitää tiputin kosketa mitään pintaa (silmät tai kädet), koska tämä voi johtaa saastumiseen. Saastuneiden tiputin voi johtaa infektion silmissä.

Käyttämällä Lumigan thimerosalilla sisältävien oftalmisten lääkitys johtaa muodostumista kiintoaineen (saostamalla). On suositeltavaa odottaa vähintään viisi minuuttia välillä huumeita. Saattaa olla muita lääkkeitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa bimatoprosti-. Määräävä lääkäri olisi ilmoitettava kaikista lääkkeitä, jotka olet jo vievää.

Älä lopeta Lumigan äkillisesti.

Lumigan (Bimatoprost) Usein kysyttyä

K: Mitä Lumigan käytetään?

: Lumigan on tarkoitettu alentamaan kohonnutta silmänpainetta petients avokulmaglaukoomaa tai silmän hypertensio ja joilla eivät siedä muiden silmänpainetta alentava lääkitys tai riittävää vastetta toiselle silmänpainetta alentavaa lääkitystä.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Lumigan?

Älä ota Lumigan jos olet allerginen Lumigan komponentteja. Ei tiedetä, onko Lumigan vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät. Vältä Lumigan piilolinssejä, koska se sisältää säilöntäaineita, jotka voivat imeytyä linssit. 15 minuutin ajan välillä tulee olla käytön Lumigan ja piilolinssien.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Lumigan ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Lumigan

osta Lumigan (Bimatoprost) verkossa ilman reseptiä, Osta Lumigan (Bimatoprost) verkossa, Osta Lumigan (Bimatoprost) ilman reseptiä, Osta Lumigan (Bimatoprost) halvalla, Osta Lumigan (Bimatoprost) ilman reseptiä, Osta Lumigan (Bimatoprost) Kanadasta, Osta Lumigan (Bimatoprost) Kanada, Ostaa Lumigan (Bimatoprost) verkossa, Ostaa Lumigan (Bimatoprost) online ole reseptiä, Ostaa Lumigan (Bimatoprost) ilman reseptiä, Lumigan (Bimatoprost) suullinen pilleri

top