Ostaa Losartan

Ostaa Losartan ilman reseptiä

Losartan (Cozaar) Kuvaus

Losartan on täydellinen lääke, joka auttaa torjumaan oireita korkea verenpaine ja vähentää aivohalvauksen riskiä ihmisillä, joilla on korkea verenpaine.

Sen tavoitteena on hoitoon munuaissairaus ihmisillä, joilla on tyypin 2 diabetes.

Losartan tunnetaan myös losartaanikaliumannoksen Cosart, Los-Po.

Losartan toimii estämällä hormonin angiotensiini II: constricting verisuonia, jolla on taipumus nostaa verenpainetta. Se on angiotensiini II -reseptorin salpaajien.

yleisnimellä Losartan losartaanikaliumia.

Tuotemerkki Losartan on Losartan.

Losartan (Cozaar) Annostus

Losartan on saatavilla:

  • 25mg pieni annos
  • 50mg normaaliannostuksen
  • 100mg suurempi annos

Ota Losartan-tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Losartan kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Losartan äkillisesti.

Losartan (Cozaar) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Losartan (Cozaar) Yliannostus

Jos yliannostus Losartan ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Losartan Yliannostuksen: pyörtyminen, huimaus, sydämen tykytys.

Losartan (Cozaar) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa astiaan, että pienet lapset eivät voi avata.

Losartan (Cozaar) Sivuvaikutukset

Losartan on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kurkkukipu
  • pyörrytystä
  • nuha

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Losartanin:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • käheys
  • pyörtyminen
  • nielemisvaikeuksia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Losartan (Cozaar) Vastoin merkintöjen

Älä ota Losartan jos olet allerginen Losartan osia.

Älä ota Losartan jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät . Losartan voi vahingoittaa lasta.

Älä käytä Losartan jos käytät suolan korvikkeita tai kaliumlisät, muut verenpaineen lääketieteen, diureetti (vesi pilleri).

Se voi olla vaarallista käyttää Losartan jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, munuaissairaus, sydämen vajaatoiminta.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta Losartan äkillisesti.

Losartan (Cozaar) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Losartan minun tulisi tietää?

: Losartan on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan oireita korkea verenpaine ja vähentää aivohalvauksen riskiä ihmisille joilla on korkea verenpaine. Sitä käytetään hoitoon munuaissairaus ihmisillä, joilla on tyypin 2 diabetes. Älä käytä Losartan jos käytät suolan korvikkeita tai kaliumlisät, muut verenpaineen lääketieteen, diureetti (vesi pilleri). Älä lopeta se yhtäkkiä. Vältä alkoholia ja koneen ajo. Älä ota Losartan tapauksessa allergia lääkkeen tai sen osia. Älä käytä Losartan kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Losartan jos sinulla on tai on ollut maksasairaus, munuaissairaus, sydämen vajaatoiminta.

K: Mitä Losartan sivuvaikutuksia?

: Losartan on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten kurkkukipu, huimaus, nenän vuotaminen. Mutta hylkäämisen tapauksessa Losartan ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: käheys, pyörtyminen, allergisia oireita (vaikeuksia hengitys, kurkun sulkeminen, turvotus, ihottuma, nokkosihottuma), nielemisvaikeuksia. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Losartan reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Losartan?

: yleisnimellä Losartan losartaanikaliumia. Tuotenimi Losartan Losartan.

Ostaa Losartan

osta Losartan (Cozaar) verkossa ilman reseptiä, Osta Losartan (Cozaar) verkossa, Osta Losartan (Cozaar) ilman reseptiä, Osta Losartan (Cozaar) halvalla, Osta Losartan (Cozaar) ilman reseptiä, Osta Losartan (Cozaar) Kanadasta, Osta Losartan (Cozaar) Kanada, Ostaa Losartan (Cozaar) verkossa, Ostaa Losartan (Cozaar) online ole reseptiä, Ostaa Losartan (Cozaar) ilman reseptiä, Losartan (Cozaar) suullinen pilleri

top