Ostaa Lior

Ostaa Lior ilman reseptiä

Lior (Lioresal) Kuvaus

Lior on täydellinen lääke kamppailussa kouristukset luuston lihaksia ja sen oireita, kuten jäykkyyttä, samanaikainen kipu ja nykimäkouristus vuonna tulos multippeliskleroosi. Sitä käytetään myös hoitoon selkäytimen sairauksia.

Lior tehokkuus on estämällä toimintaa hermoja sisällä osa aivoissa, joka ohjaa rentoutumista luustolihasten. Se on GABA (gamma-aminovoihappo).

Lior tunnetaan myös Baclofen, Riclofen, Kemstro, Baclospas.

yleisnimellä Lior on Baclofen.

tuotenimiä Lior ovat Lior, Kemstro.

Lior (Lioresal) Annostus

Lior on saatavilla:

 • 10mg pieni annos
 • 25mg normaaliannostuksen

Aikuisten aloitusannos on 5 mg kolme kertaa päivässä.

Ota Lior tablettia 10 mg ja 20 mg suun kautta.

Käynnistys annosta voidaan lisätä kolmen päivän välein max 80 mg päivässä: 5 mg; 3 päivän jälkeen 10 mg; 3 päivän jälkeen 15 mg; 3 päivän kuluttua-20 mg.

Sinun annos tulisi olla yli 80 mg.

Ei ole tutkittu vielä miten Lior vaikuttaa alle 12-vuotiaat.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lior äkillisesti.

Lior (Lioresal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lior (Lioresal) Yliannostus

Jos yliannostus Lior ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Lior (Lioresal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lior (Lioresal) Sivuvaikutukset

Lior on sen sivuvaikutuksia. Yleisin veri

 • paine
 • virtsaamisvaikeudet
 • masennus
 • uneliaisuus
 • pahoinvointia
 • oksentelu
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Lior: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Sivuvaikutukset oireet eivät ole vain riippuu lääkkeen käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Lior (Lioresal) Vasta-aiheet

  Älä ota Lior jos olet allerginen Lior osia.

  Älä ota Lior jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Älä ota Lior yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jotka salpaavat hermoja koska se voi aiheuttaa vähentää aivojen toimintaa.

  Ole varovainen Lior jos käytät trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim asElavil, Sinequan) tai MAO-estäjät (kuten Nardil Parnate).

  Ei ole tutkittu vielä miten Lior vaikuttaa alle 12-vuotiaat.

  Ole varovainen Lior jos sinulla on munuaissairaus, aivohalvaus, epilepsia.

  Vältä alkoholia .

  Vältä koneen ajo.

  Älä lopeta ota se yhtäkkiä.

  Lior (Lioresal) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on tärkeää Lior tietoa?

  : Lior on täydellinen lääke kamppailussa kouristukset luuston lihaksia ja sen oireita, kuten jäykkyyttä, samanaikaista kipua ja nykimäkouristus vuonna tulos multippeliskleroosi. Sitä käytetään myös hoitoon selkäytimen sairaudet. Älä juo alkoholia kun käytät Lior. Sitä ei ole tutkittu vielä miten Lior vaikuttaa raskaana tai imettäville äideille. Joten, olla hyvin varovainen. Vältä koneiston toimintaan. Älä ota tätä lääkettä yhdessä muiden lääkkeiden kanssa, jotka salpaavat hermoja, koska se voi aiheuttaa vähentää aivojen toimintaa. Ottaa Lior varoen, jos sinulla on munuaissairaus, aivohalvaus, epilepsia. Käytä Lior varoen, jos käytät trisyklisiä masennuslääkkeitä (esim asElavil, Sinequan) tai MAO-estäjät (kuten Nardil Parnate). Älä lopeta ota se yhtäkkiä. Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille. Älä ota Lior tapauksessa allergia lääkkeen tai sen osia.

  K: Mitä ovat Lior sivuvaikutuksia?

  : Lior on sen yleiset haittavaikutukset kuten uneliaisuus, päänsärky, heikkous,kohtauksia, huimaus, ummetus alhainen veren, paine, virtsaamisvaikeudet,masennus, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Lior?

  : yleisnimellä Lior on Baclofen. Tuotenimiä Lior ovat Lior, Kemstro.

  Ostaa Lior

  osta Lior (Lioresal) verkossa ilman reseptiä, Osta Lior (Lioresal) verkossa, Osta Lior (Lioresal) ilman reseptiä, Osta Lior (Lioresal) halvalla, Osta Lior (Lioresal) ilman reseptiä, Osta Lior (Lioresal) Kanadasta, Osta Lior (Lioresal) Kanada, Ostaa Lior (Lioresal) verkossa, Ostaa Lior (Lioresal) online ole reseptiä, Ostaa Lior (Lioresal) ilman reseptiä, Lior (Lioresal) suullinen pilleri

  top