Ostaa Levothyroxinum

Ostaa Levothyroxinum ilman reseptiä

Levothyroxinum (Synthroid) Kuvaus

Levothyroxinum on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Levothyroxinum tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Levothyroxinum tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Levothyroxinum on Levothyroxine.

tuotenimiä Levothyroxinum ovat Unithroid, Levoxyl, Levothyroxinum, Levothroid.

Levothyroxinum (Synthroid) Annostus

Levothyroxinum on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Levothyroxinum tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Levothyroxinum kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Levothyroxinum äkillisesti.

Levothyroxinum (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Levothyroxinum (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Levothyroxinum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Levothyroxinum yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Levothyroxinum (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Levothyroxinum (Synthroid) Sivuvaikutukset

Levothyroxinum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Levothyroxinum:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Levothyroxinum (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Levothyroxinum jos olet allerginen Levothyroxinum osia.

Levothyroxinum voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Levothyroxinum jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Levothyroxinum varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Levothyroxinum jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Levothyroxinum ottaen äkillisesti.

Levothyroxinum (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Levothyroxinum?

: Levothyroxinum on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Levothyroxinum toimii?

: Levothyroxinum tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Levothyroxinum sivuvaikutuksia?

: Levothyroxinum on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Levothyroxinum osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Levothyroxinum reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Levothyroxinum?

: yleisnimellä Levothyroxinum on Levothyroxine. Tuotenimiä Levothyroxinum ovat Unithroid, Levoxyl, Levothyroxinum, Levothroid.

Ostaa Levothyroxinum

osta Levothyroxinum (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Levothyroxinum (Synthroid) verkossa, Osta Levothyroxinum (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Levothyroxinum (Synthroid) halvalla, Osta Levothyroxinum (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Levothyroxinum (Synthroid) Kanadasta, Osta Levothyroxinum (Synthroid) Kanada, Ostaa Levothyroxinum (Synthroid) verkossa, Ostaa Levothyroxinum (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Levothyroxinum (Synthroid) ilman reseptiä, Levothyroxinum (Synthroid) suullinen pilleri

top