Ostaa Levo-t

Ostaa Levo-t ilman reseptiä

Levo-t (Synthroid) Kuvaus

Levo-t on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

Levo-t tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

Levo-t tunnetaan myös levotyroksiini Lethyrox, Eltroxin, Evotrox, Thyrax, Euthyrox, Levaxin, L-tyroksiini, Thyrox, Eutirox, Levoxyl.

yleisnimellä Levo-t on Levothyroxine.

tuotenimiä Levo-t ovat Unithroid, Levoxyl, Levo-t, Levothroid.

Levo-t (Synthroid) Annostus

Levo-t on saatavilla:

 • 25mcg pieni annos
 • 50mcg normaaliannostuksen
 • 200mcg Max annostus

Ota Levo-t tablettia suun kautta ennen ateriaa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Levo-t kerran päivässä samaan aikaan, aamulla veden kanssa.

Älä lopeta Levo-t äkillisesti.

Levo-t (Synthroid) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Levo-t (Synthroid) Yliannostus

Jos yliannostuksen Levo-t ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Levo-t yliannostuksen: pahoinvointi, korkea lämpötila, rintakipu, nopea syke, kasvava ruokahalu, lyhyt hengitys, unettomuus, hikoilu, migreeni, ripuli, epätavallinen kipu.

Levo-t (Synthroid) Varastointi

Store huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Levo-t (Synthroid) Sivuvaikutukset

Levo-t on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • pahoinvointia
 • puute painaa
 • vapinaa
 • migreeni
 • hermostuneisuus
 • muutokset ruokahalu
 • unettomuus
 • korkea lämpötila
 • muutoksia kuukautisten
 • herkkyys ja lämpö
 • hiustenlähtö
 • jalkakrampit
 • ripuli
 • tihkuva

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Levo-t:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • epäsäännöllinen syke
 • rintakipu

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät

Levo-t (Synthroid) Vasta-aiheet

Älä käytä Levo-t jos olet allerginen Levo-t osia.

Levo-t voidaan ryhtyä, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se ei vahingoita lasta.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä ruokavalion pillereitä lihavuuden hoitoon tai laihtuminen.

Ole varovainen Levo-t jos käytät kolesterolia -lowering lääkkeet (kuten kolestipoli (kuten Colestid), kolestyramiinia (Questran)); suuri annos salisylaatit (kuten aspiriini); rifamysiinit (kuten rifampisiini); ferrosulfaattia; jodidi; glukokortikoidit (kuten prednisoni, deksametasoni); teofylliini; Fenobarbitaali; digoksiini;sytokiinien (kuten interleukiini-2, interferoni-alfa); amiodaroni; antasideja, jotka sisältävät alumiinia; diabeteslääkkeitä (kuten rosiglitatsoni, insuliini, glipitsidi); masennuslääkkeet (kuten sertraliini, amitriptyliini, maprotiliini); anti-kilpirauhasen huumeiden (kuten propylthiouracil, metimatsoli); varfariini; ketamiini; mahahaavalääke sukralfaatti (esim Carafate); kasvuhormonien; beetasalpaajat (kuten propranololi), estrogeeni tuotteita, litiumia.

Ole Levo-t varoen, jos sinulla on sydänkohtaus; lisämunuaisten vajaatoiminta, kilpirauhasen ongelmat (nodulaarinen kilpirauhasen sairaus, myrkyttömiä diffuusi struuma); diabetes;sydäntaudit (sepelvaltimotauti, verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta, rytmihäiriöt, tai angina pectoris); osteoporoosi; hormoni häiriöt (kuten autoimmuunisairauksien rauhasen syndrooma, hypotalamuksen hormonia puute); mies tai nainen hedelmättömyyttä, kilpirauhasen liikatoimintaa; veren hyytymistä häiriöt.

Ole varovainen Levo-t jos aiot olla leikkaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Levo-t ottaen äkillisesti.

Levo-t (Synthroid) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Levo-t?

: Levo-t on täydellinen lääke kamppailussa kilpirauhasen sairaudet, kuten struuma, tyroidiitti kilpirauhassyöpä ja kyhmyt. Se tehoaa myös kilpirauhasen vajaatoiminta ja sen oireet.

K: Millä tavalla Levo-t toimii?

: Levo-t tehokkuutta on korvaushoidossa potilailla, joiden taso kilpirauhashormonin joka on tuotettu kilpirauhanen ei ole normaalia.

K: Mitä ovat Levo-t sivuvaikutuksia?

: Levo-t on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, pahoinvointia, ettei paino, vapina, migreeni, hermostuneisuus, muutokset ruokahalu, unettomuus, korkea lämpötila, muutoksia kuukautiset, herkkyys ja lämpö, ​​hiustenlähtö, jalkakrampit, ripuli, eksudaatiotyypin. Mutta hylkäämisen tapauksessa Levo-t osia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: epäsäännöllinen syke, rintakipu, oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen). Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Levo-t reseptiä.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Levo-t?

: yleisnimellä Levo-t on Levothyroxine. Tuotenimiä Levo-t ovat Unithroid, Levoxyl, Levo-t, Levothroid.

Ostaa Levo-t

osta Levo-t (Synthroid) verkossa ilman reseptiä, Osta Levo-t (Synthroid) verkossa, Osta Levo-t (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Levo-t (Synthroid) halvalla, Osta Levo-t (Synthroid) ilman reseptiä, Osta Levo-t (Synthroid) Kanadasta, Osta Levo-t (Synthroid) Kanada, Ostaa Levo-t (Synthroid) verkossa, Ostaa Levo-t (Synthroid) online ole reseptiä, Ostaa Levo-t (Synthroid) ilman reseptiä, Levo-t (Synthroid) suullinen pilleri

top