Ostaa Lansoprazole

Ostaa Lansoprazole ilman reseptiä

Lansoprazole (Prevacid) Kuvaus

Lansoprazole auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Lansoprazole auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Se kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Lansoprazole voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen. Lisäksi Lansoprazole auttaa parannuskeinoa pohjukaissuolihaavatapauksia (haavaumia ensimmäinen osa suolistosta), mahalaukun haavaumia (vatsahaavan) ja vatsahaavan seurauksena jatkuva käyttö kipulääkityksen NSAID, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (aspiriini, ibuprofeeni ja naprokseeni ).

Lansoprazole tunnetaan myös Lansoprazolen Fenzer, Lan, Helicid, ZOTON, Inhibitol, Takepron.

Lansoprazole auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Tuotemerkki Lansoprazole on Lansoprazole.

Lansoprazole (Prevacid) Annostus

Lansoprazole on saatavilla:

 • 15mg pieni annos
 • 30mg normaaliannostuksen

Lansoprazole on saatavilla 3 muodoissa kuten Lansoprazole Kapselit (15 mg, 30 mg), Lansoprazole SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja ja Lansoprazole oraalisuspensiota varten.

Lansoprazole kapselit

Lansoprazole Kapselit tulee ottaa ennen ruokailua. Jos et pysty nielemään voit avata kapselin ja sprinkl osaksi neljäsosa kupillinen tomaatti, omena tai appelsiini mehua, tai ruokalusikallinen omenasosetta, Varmista, vanukasta, raejuusto, jogurtti tai kireät päärynät. Muista juoda ja syödä ruokaa sirotellaan Lansoprazole heti ja varo murskaa tai pureskele kapseleita tai rakeita. Jos haluat ripottele Lansoprazole rakeita, sinun pitäisi vain tehdä tämän mehut ja elintarvikkeet mantioned yläpuolella.

Lansoprazole SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja

Ei ole tarpeen ottaa Lansoprazole SoluTab vedellä . Se on helppo niellä sitä ilman vettä. Lansoprazole SoluTab on mansikka.

Lansoprazole oraalisuspensiota

sisältö paketin tulisi sekoittaa kaksi ruokalusikallista vettä, sekoitetaan ja juodaan heti. Lansoprazole oraalisuspensiota ei saa antaa ruokintaletkun kautta, eikä sitä pitäisi sekoittaa muiden nesteiden tai elintarvikkeita. Lansoprazole oraalisuspensiota on mansikka. 24 tuntia voi olla tarpeeksi Lansoprazole närästyksen ja monia muita oireita happo refluksitauti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lansoprazole äkillisesti.

Lansoprazole (Prevacid) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lansoprazole (Prevacid) Yliannostus

Jos yliannostus Lansoprazole ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Lansoprazole (Prevacid) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lansoprazole (Prevacid) Sivuvaikutukset

Lansoprazole on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsan yhteisen mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Lansoprazole: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

  Lansoprazole (Prevacid) Vasta-aiheet

  Älä ota Lansoprazole jos olet allerginen Lansoprazole osia.

  Ole varovainen Lansoprazole, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista.

  Lansoprazole voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Älä ota Lansoprazole jos sinulla kreatiniinipuhdistuma alle 30 ml / min.

  Älä käytä Lansoprazole jos otat sisapridi, pimotsidi, astemitsoli, terfenadiini, ergotamiini tai dihydroergotamiini.

  Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

  Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

  Älä lopeta Lansoprazole äkillisesti.

  Lansoprazole (Prevacid) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Lansoprazole?

  : Lansoprazole on lääke, joka on otettu hoitoon närästys ja muita oireita happo refluksitauti. Lansoprazole on myös kutsutaan protonipumpun estäjä (tunnetaan PPI). Lansoprazole auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Lansoprazole voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen.

  K: Mitä pitää tehdä, jos unohdan annoksen?

  : Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos sinun pitäisi vain jatkaa normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

  K: Miten Lansoprazole työtä?

  : Lansoprazole kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa.

  K: Voivatko lapset ottaa Lansoprazole?

  : Lansoprazole voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Ostaa Lansoprazole

  osta Lansoprazole (Prevacid) verkossa ilman reseptiä, Osta Lansoprazole (Prevacid) verkossa, Osta Lansoprazole (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Lansoprazole (Prevacid) halvalla, Osta Lansoprazole (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Lansoprazole (Prevacid) Kanadasta, Osta Lansoprazole (Prevacid) Kanada, Ostaa Lansoprazole (Prevacid) verkossa, Ostaa Lansoprazole (Prevacid) online ole reseptiä, Ostaa Lansoprazole (Prevacid) ilman reseptiä, Lansoprazole (Prevacid) suullinen pilleri

top