Ostaa Lanoxin

Ostaa Lanoxin ilman reseptiä

Lanoxin Kuvaus

Lanoxin tavoite on taistelu tietynlaisia ​​nopeasti sydämenlyöntien kuten eteisvärinän tai lepattava rytmihäiriöitä ja sydämen vajaatoimintaa. Se on myös kohtelee angina. Tämä lääke voi myös käyttää jälkeen sydänkohtaukseen. Tehokkuus Lanoxin on pitää sydämen rytmin hallinnassa ja tehdä sydämen toimimaan paremmin (säännöllisesti ja voimakkaasti). Se on sydämen (tai digitalis) glycosides.

yleisnimellä Lanoxin on Digoxin.

Lanoxin tunnetaan myös digoksiini, Digitalis, Digitek, Lanoxicaps.

tuotenimiä Lanoxin ovat Lanoxicaps, Lanoxin, Cardoxin, Digitek, Lanoxin Elixir Pediatric.

Lanoxin Annostus

Lanoxin on saatavilla:

 • 0.25mg normaaliannostuksen

Ota Lanoxin tablettia (0,25 mg), kapselit ja lasten Elixir (neste) suun kautta.

Iäkkäät ihmiset (& gt; 65-vuotiaat) olisi otettava pienimmällä annoksella.

Ota Lanoxin samaan aikaan kerran päivässä veden kanssa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lanoxin äkillisesti.

Lanoxin puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lanoxin Yliannostus

Jos yliannostuksen Lanoxin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Lanoxin Yliannostuksen: sekavuus, epäsäännölliset sydämen lyönnit, pahoinvointi, kouristukset, oksentelu, erittäin nopea tai hidas sydämen lyönnit, hallusinaatiot, väsymys, ongelmia visio, ripuli, ruokahaluttomuus.

Lanoxin Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lanoxin Sivuvaikutukset

Lanoxin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus
 • heikkous
 • epänormaali ongelmia
 • masennus
 • seksuaalisen aktiivisuuden
 • uneliaisuutta
 • huimaus
 • oksentelu
 • ripuli
 • väsymys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Lanoxin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikeaa migreeniä
 • vaikeuksia hengittää
 • äärimmäinen väsymys
 • paha huimaus
 • epätavallinen käyttäytyminen
 • epänormaali painonnousu
 • hidas sydämen lyönnit (& lt; 60 lyöntiä minuutissa)
 • ongelmia visio muutokset
 • hallusinaatiot
 • dyspepsia
 • heikottaa
 • epäsäännölliset sydämen lyönnit

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden .

Lanoxin Vasta-aiheet

Älä ota Lanoxin jos olet allerginen Lanoxin osia.

Älä ota Lanoxin jos olet raskaana tai suunnittelet on vauva, tai jos imetät.

Ole varovainen Lanoxin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Lanoxin tapauksessa lääkkeitä kuin steroidilääkettä (prednisonia (kuten Deltasone), metyyliprednisolonia (kuten Medrol), prednisoloni (kuten Prelone, Pediapred), deksametasoni (kuten Decadron)); syövän kemoterapiaa huumeiden; amfoterisiini B (kuten Funzigonea); indometasiini (kuten Indocin); rifampisiinin (kuten Rifadin, Rimactane); kolestyyriamiinin (kuten Questran, Prevalite) tai colestipol (kuten Colestid); kilpirauhasen lääkitys; beetasalpaaja (atenololi (kuten Tenormin), propranololi (kuten Inderal), asebutololi (kuten Sectral), metoprololia (kuten Lopressor), karteololi (kuten Cartrol), labetaloli (kuten Normodyne, Trandate) tai nadololista (kuten Corgard)); diureetti (hydroklooritiatsidi (kuten HCTZ, hydrodiuriili, muut), klooritiatsidi (kuten Diuril), klooritalidoni (kuten Hygroton, Thalitone), furosemidi (kuten Lasix), torsemidi (kuten Demadex), bumetanidi (kuten Bumex) etakryynihappo (kuten Edecrin), triamtereeni (kuten Dyrenium, Maxzide, Dyazide), amiloridi (kuten Midamor), spironolaktoni (kuten Aldactone), eplerenoni (kuten Inspra)); metoklopramidilla (kuten reglan); tetrasykliiniä (kuten Broadspec, Emtet, Panmycin, Sumycin, Tetracap); erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Eryc, Ery-välilehti, PCE) tai klaritromysiinin (kuten Biaxin); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); toinen lääkkeiden epäsäännölliset sydämen lyönnit (kinidiini (kuten Quinidex, Quinora, Cardioquin), amiodaroni (kuten Cordarone) tai propafenonia (kuten Rythmol)); itrakonatsoli (kuten Sporanox); kalsiuminestäjä (diltiatseemi (kuten Cardizem, Dilacor XR, TIAZAC®), amlodipiini (kuten Norvasc), felodipiini (kuten Plendil), nifedipiini (kuten Procardia, Adalat), verapamiilia (kuten Verelan, Calan, Isoptin, COVERA-HS)), Antasidi tai laksatiivinen, joka sisältää alumiinia, magnesiumia tai kaoliini-pektiiniä (kuten Maalox, Rolaids, Mylanta maitoa Magnesia).

Ole varovainen Lanoxin jos olet allerginen lääkkeitä , elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Lanoxin jos sinulla on tai on aiemmin ollut kilpirauhasen sairaus, syöpä, munuaissairaus, sydämen rytmihäiriöt.

Käytä Lanoxin huolella jos haluat leikkaukseen (hammas- tai muu).

Vanhukset (& gt; 65-vuotiaat) olisi otettava pienimmällä annoksella.

Vältä alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta Lanoxin äkillisesti.

Lanoxin Usein kysyttyä

Q: Mikä on Lanoxin tavoite?

: tavoite Tämän laadullisen korjaamiseksi on taistelu tietynlaisia ​​nopeasti sydämenlyöntien kuten eteisvärinän tai lepattava rytmihäiriö ja sydämen vajaatoiminta. Se tehoaa myös angina. Tämä lääke voi myös käyttää jälkeen sydänkohtaukseen.

Q: Mikä on tärkeää Lanoxin tiedot tarpeen tietää?

Älä ota Lanoxin tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Se on kiellettyä ottaa Lanoxin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Käytä Lanoxin varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten steroidilääkettä (prednisonia (kuten Deltasone), metyyliprednisolonia (kuten Medrol), prednisoloni (kuten Prelone, Pediapred), deksametasoni (kuten Decadron)); syövän kemoterapiaa huumeiden; amfoterisiini B (kuten Funzigonea); indometasiini (kuten Indocin); rifampisiinin (kuten Rifadin, Rimactane); kolestyyriamiinin (kuten Questran, Prevalite) tai colestipol (kuten Colestid); kilpirauhasen lääkitys; beetasalpaaja (atenololi (kuten Tenormin), propranololi (kuten Inderal), asebutololi (kuten Sectral), metoprololia (kuten Lopressor), karteololi (kuten Cartrol), labetaloli (kuten Normodyne, Trandate) tai nadololista (kuten Corgard)); diureetti (hydroklooritiatsidi (kuten HCTZ, hydrodiuriili, muut), klooritiatsidi (kuten Diuril), klooritalidoni (kuten Hygroton, Thalitone), furosemidi (kuten Lasix), torsemidi (kuten Demadex), bumetanidi (kuten Bumex) etakryynihappo (kuten Edecrin), triamtereeni (kuten Dyrenium, Maxzide, Dyazide), amiloridi (kuten Midamor), spironolaktoni (kuten Aldactone), eplerenoni (kuten Inspra)); metoklopramidilla (kuten reglan); tetrasykliiniä (kuten Broadspec, Emtet, Panmycin, Sumycin, Tetracap); erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Eryc, Ery-välilehti, PCE) tai klaritromysiinin (kuten Biaxin); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); toinen lääkkeiden epäsäännölliset sydämen lyönnit (kinidiini (kuten Quinidex, Quinora, Cardioquin), amiodaroni (kuten Cordarone) tai propafenonia (kuten Rythmol)); itrakonatsoli (kuten Sporanox); kalsiuminestäjä (diltiatseemi (kuten Cardizem, Dilacor XR, TIAZAC®), amlodipiini (kuten Norvasc), felodipiini (kuten Plendil), nifedipiini (kuten Procardia, Adalat), verapamiilia (kuten Verelan, Calan, Isoptin, COVERA-HS)), Antasidi tai laksatiivinen, joka sisältää alumiinia, magnesiumia tai kaoliini-pektiiniä (kuten Maalox, Rolaids, Mylanta maitoa Magnesia). Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lanoxin äkillisesti. Jos sinulla on tai on aiemmin ollut kilpirauhasen sairaus, syöpä, munuaissairaus, sydämen rytmihäiriöt, varo Lanoxin. Jos olet menossa leikkaukseen olla varovainen Lanoxin. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä.

K: Mitä ovat Lanoxin sivuvaikutuksia?

: Lanoxin on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, ruokahaluttomuutta, heikkoutta, epänormaali ongelmia masennus, seksuaalinen aktiivisuus, tunne unelias, huimaus, oksentelu, ripuli, väsymys. Mutta hylkäämisen tapauksessa Lanoxin ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: vaikea migreeni, ongelmia hengitys, oireita allergia (turvotus, nokkosihottuma), äärimmäinen väsymys, äärimmäinen huimaus, epätavallinen käyttäytyminen, epänormaali painonnousu, hidas sydämen lyönnit (& lt ; 60 lyöntiä minuutissa), ongelmia näköhäiriöt, hallusinaatiot, dyspepsia, heikottaa, epäsäännölliset sydämen lyönnit.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Lanoxin?

: yleisnimellä Lanoxin on Digoxin. Tuotenimiä Lanoxin ovat Lanoxicaps, Lanoxin, Cardoxin, Digitek, Lanoxin Elixir Pediatric.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Lanoxin

osta Lanoxin verkossa ilman reseptiä, Osta Lanoxin verkossa, Osta Lanoxin ilman reseptiä, Osta Lanoxin halvalla, Osta Lanoxin ilman reseptiä, Osta Lanoxin Kanadasta, Osta Lanoxin Kanada, Ostaa Lanoxin verkossa, Ostaa Lanoxin online ole reseptiä, Ostaa Lanoxin ilman reseptiä, Lanoxin suullinen pilleri

top