Ostaa Lanadicor

Ostaa Lanadicor ilman reseptiä

Lanadicor (Lanoxin) Kuvaus

Lanadicor tavoite on taistelu tietynlaisia ​​nopeasti sydämenlyöntien kuten eteisvärinän tai lepattava rytmihäiriöitä ja sydämen vajaatoimintaa. Se on myös kohtelee angina. Tämä lääke voi myös käyttää jälkeen sydänkohtaukseen. Tehokkuus Lanadicor on pitää sydämen rytmin hallinnassa ja tehdä sydämen toimimaan paremmin (säännöllisesti ja voimakkaasti). Se on sydämen (tai digitalis) glycosides.

yleisnimellä Lanadicor on Digoxin.

Lanadicor tunnetaan myös digoksiini, Digitalis, Digitek, Lanoxicaps.

tuotenimiä Lanadicor ovat Lanoxicaps, Lanadicor, Cardoxin, Digitek, Lanadicor Elixir Pediatric.

Lanadicor (Lanoxin) Annostus

Lanadicor on saatavilla:

 • 0.25mg normaaliannostuksen

Ota Lanadicor tablettia (0,25 mg), kapselit ja lasten Elixir (neste) suun kautta.

Iäkkäät ihmiset (& gt; 65-vuotiaat) olisi otettava pienimmällä annoksella.

Ota Lanadicor samaan aikaan kerran päivässä veden kanssa.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lanadicor äkillisesti.

Lanadicor (Lanoxin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lanadicor (Lanoxin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Lanadicor ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Lanadicor Yliannostuksen: sekavuus, epäsäännölliset sydämen lyönnit, pahoinvointi, kouristukset, oksentelu, erittäin nopea tai hidas sydämen lyönnit, hallusinaatiot, väsymys, ongelmia visio, ripuli, ruokahaluttomuus.

Lanadicor (Lanoxin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lanadicor (Lanoxin) Sivuvaikutukset

Lanadicor on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus
 • heikkous
 • epänormaali ongelmia
 • masennus
 • seksuaalisen aktiivisuuden
 • uneliaisuutta
 • huimaus
 • oksentelu
 • ripuli
 • väsymys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Lanadicor:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikeaa migreeniä
 • vaikeuksia hengittää
 • äärimmäinen väsymys
 • paha huimaus
 • epätavallinen käyttäytyminen
 • epänormaali painonnousu
 • hidas sydämen lyönnit (& lt; 60 lyöntiä minuutissa)
 • ongelmia visio muutokset
 • hallusinaatiot
 • dyspepsia
 • heikottaa
 • epäsäännölliset sydämen lyönnit

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden .

Lanadicor (Lanoxin) Vasta-aiheet

Älä ota Lanadicor jos olet allerginen Lanadicor osia.

Älä ota Lanadicor jos olet raskaana tai suunnittelet on vauva, tai jos imetät.

Ole varovainen Lanadicor jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Lanadicor tapauksessa lääkkeitä kuin steroidilääkettä (prednisonia (kuten Deltasone), metyyliprednisolonia (kuten Medrol), prednisoloni (kuten Prelone, Pediapred), deksametasoni (kuten Decadron)); syövän kemoterapiaa huumeiden; amfoterisiini B (kuten Funzigonea); indometasiini (kuten Indocin); rifampisiinin (kuten Rifadin, Rimactane); kolestyyriamiinin (kuten Questran, Prevalite) tai colestipol (kuten Colestid); kilpirauhasen lääkitys; beetasalpaaja (atenololi (kuten Tenormin), propranololi (kuten Inderal), asebutololi (kuten Sectral), metoprololia (kuten Lopressor), karteololi (kuten Cartrol), labetaloli (kuten Normodyne, Trandate) tai nadololista (kuten Corgard)); diureetti (hydroklooritiatsidi (kuten HCTZ, hydrodiuriili, muut), klooritiatsidi (kuten Diuril), klooritalidoni (kuten Hygroton, Thalitone), furosemidi (kuten Lasix), torsemidi (kuten Demadex), bumetanidi (kuten Bumex) etakryynihappo (kuten Edecrin), triamtereeni (kuten Dyrenium, Maxzide, Dyazide), amiloridi (kuten Midamor), spironolaktoni (kuten Aldactone), eplerenoni (kuten Inspra)); metoklopramidilla (kuten reglan); tetrasykliiniä (kuten Broadspec, Emtet, Panmycin, Sumycin, Tetracap); erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Eryc, Ery-välilehti, PCE) tai klaritromysiinin (kuten Biaxin); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); toinen lääkkeiden epäsäännölliset sydämen lyönnit (kinidiini (kuten Quinidex, Quinora, Cardioquin), amiodaroni (kuten Cordarone) tai propafenonia (kuten Rythmol)); itrakonatsoli (kuten Sporanox); kalsiuminestäjä (diltiatseemi (kuten Cardizem, Dilacor XR, TIAZAC®), amlodipiini (kuten Norvasc), felodipiini (kuten Plendil), nifedipiini (kuten Procardia, Adalat), verapamiilia (kuten Verelan, Calan, Isoptin, COVERA-HS)), Antasidi tai laksatiivinen, joka sisältää alumiinia, magnesiumia tai kaoliini-pektiiniä (kuten Maalox, Rolaids, Mylanta maitoa Magnesia).

Ole varovainen Lanadicor jos olet allerginen lääkkeitä , elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Lanadicor jos sinulla on tai on aiemmin ollut kilpirauhasen sairaus, syöpä, munuaissairaus, sydämen rytmihäiriöt.

Käytä Lanadicor huolella jos haluat leikkaukseen (hammas- tai muu).

Vanhukset (& gt; 65-vuotiaat) olisi otettava pienimmällä annoksella.

Vältä alkoholia.

Vältä koneen ajo.

Älä lopeta Lanadicor äkillisesti.

Lanadicor (Lanoxin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Lanadicor tavoite?

: tavoite Tämän laadullisen korjaamiseksi on taistelu tietynlaisia ​​nopeasti sydämenlyöntien kuten eteisvärinän tai lepattava rytmihäiriö ja sydämen vajaatoiminta. Se tehoaa myös angina. Tämä lääke voi myös käyttää jälkeen sydänkohtaukseen.

Q: Mikä on tärkeää Lanadicor tiedot tarpeen tietää?

Älä ota Lanadicor tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Se on kiellettyä ottaa Lanadicor jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Käytä Lanadicor varoen, jos käytät tällaisia ​​lääkkeitä kuten steroidilääkettä (prednisonia (kuten Deltasone), metyyliprednisolonia (kuten Medrol), prednisoloni (kuten Prelone, Pediapred), deksametasoni (kuten Decadron)); syövän kemoterapiaa huumeiden; amfoterisiini B (kuten Funzigonea); indometasiini (kuten Indocin); rifampisiinin (kuten Rifadin, Rimactane); kolestyyriamiinin (kuten Questran, Prevalite) tai colestipol (kuten Colestid); kilpirauhasen lääkitys; beetasalpaaja (atenololi (kuten Tenormin), propranololi (kuten Inderal), asebutololi (kuten Sectral), metoprololia (kuten Lopressor), karteololi (kuten Cartrol), labetaloli (kuten Normodyne, Trandate) tai nadololista (kuten Corgard)); diureetti (hydroklooritiatsidi (kuten HCTZ, hydrodiuriili, muut), klooritiatsidi (kuten Diuril), klooritalidoni (kuten Hygroton, Thalitone), furosemidi (kuten Lasix), torsemidi (kuten Demadex), bumetanidi (kuten Bumex) etakryynihappo (kuten Edecrin), triamtereeni (kuten Dyrenium, Maxzide, Dyazide), amiloridi (kuten Midamor), spironolaktoni (kuten Aldactone), eplerenoni (kuten Inspra)); metoklopramidilla (kuten reglan); tetrasykliiniä (kuten Broadspec, Emtet, Panmycin, Sumycin, Tetracap); erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Eryc, Ery-välilehti, PCE) tai klaritromysiinin (kuten Biaxin); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); sulfasalatsiini (kuten Azulfidine); toinen lääkkeiden epäsäännölliset sydämen lyönnit (kinidiini (kuten Quinidex, Quinora, Cardioquin), amiodaroni (kuten Cordarone) tai propafenonia (kuten Rythmol)); itrakonatsoli (kuten Sporanox); kalsiuminestäjä (diltiatseemi (kuten Cardizem, Dilacor XR, TIAZAC®), amlodipiini (kuten Norvasc), felodipiini (kuten Plendil), nifedipiini (kuten Procardia, Adalat), verapamiilia (kuten Verelan, Calan, Isoptin, COVERA-HS)), Antasidi tai laksatiivinen, joka sisältää alumiinia, magnesiumia tai kaoliini-pektiiniä (kuten Maalox, Rolaids, Mylanta maitoa Magnesia). Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lanadicor äkillisesti. Jos sinulla on tai on aiemmin ollut kilpirauhasen sairaus, syöpä, munuaissairaus, sydämen rytmihäiriöt, varo Lanadicor. Jos olet menossa leikkaukseen olla varovainen Lanadicor. Vältä ajamista ja koneiden käyttöä.

K: Mitä ovat Lanadicor sivuvaikutuksia?

: Lanadicor on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, ruokahaluttomuutta, heikkoutta, epänormaali ongelmia masennus, seksuaalinen aktiivisuus, tunne unelias, huimaus, oksentelu, ripuli, väsymys. Mutta hylkäämisen tapauksessa Lanadicor ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: vaikea migreeni, ongelmia hengitys, oireita allergia (turvotus, nokkosihottuma), äärimmäinen väsymys, äärimmäinen huimaus, epätavallinen käyttäytyminen, epänormaali painonnousu, hidas sydämen lyönnit (& lt ; 60 lyöntiä minuutissa), ongelmia näköhäiriöt, hallusinaatiot, dyspepsia, heikottaa, epäsäännölliset sydämen lyönnit.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Lanadicor?

: yleisnimellä Lanadicor on Digoxin. Tuotenimiä Lanadicor ovat Lanoxicaps, Lanadicor, Cardoxin, Digitek, Lanadicor Elixir Pediatric.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Lanadicor

osta Lanadicor (Lanoxin) verkossa ilman reseptiä, Osta Lanadicor (Lanoxin) verkossa, Osta Lanadicor (Lanoxin) ilman reseptiä, Osta Lanadicor (Lanoxin) halvalla, Osta Lanadicor (Lanoxin) ilman reseptiä, Osta Lanadicor (Lanoxin) Kanadasta, Osta Lanadicor (Lanoxin) Kanada, Ostaa Lanadicor (Lanoxin) verkossa, Ostaa Lanadicor (Lanoxin) online ole reseptiä, Ostaa Lanadicor (Lanoxin) ilman reseptiä, Lanadicor (Lanoxin) suullinen pilleri

top