Ostaa Lamotrigine

Ostaa Lamotrigine ilman reseptiä

Lamotrigine (Lamictal) Kuvaus

Lamotrigine lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointia, kuten kohtausten, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtausten, kohtausten ja Lennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joiden kohtausten jotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Lamotrigine auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

Lamotrigine edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Lamotrigine pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

Lamotrigine tunnetaan myös lamotrigiini, Lametec.

yleisnimellä Lamotrigine lamotrigiini.

Tuotemerkki Lamotriginein on Lamotrigine.

Lamotrigine (Lamictal) Annostus

Lamotrigine on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg suurempi annos

Ota se suullisesti.

Lamotrigineia voidaan käyttää lapset ja aikuiset.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät Älä lopeta Lamotriginein äkillisesti.

Lamotrigine (Lamictal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lamotrigine (Lamictal) Yliannostus

Jos yliannostus Lamotrigine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Lamotrigine Yliannostuksen: ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

Lamotrigine (Lamictal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lamotrigine (Lamictal) Sivuvaikutukset

Lamotrigine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • migreeni
 • flunssaoireyhtymä
 • pahoinvointia
 • röyhtäily
 • ripuli
 • puhehäiriö
 • näön hämärtyminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Lamotriginein:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vakavia iho kaisla
 • yliherkkyysreaktioita
 • akuutti monielinvaurion
 • verenkuvan muutokset
 • itsetuhoisen käyttäytymisen ja ajatukset
 • peruuttaminen kohtauksia
 • epileptisen
 • äkillinen selittämätön kuolema epilepsia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Lamotrigine (Lamictal) Vasta-aiheet

Älä ota Lamotrigineia jos ovat allergisia Lamotrigine osia.

Ole varovainen Lamotriginein jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen Lamotriginein osalta erityyppisten ehkäisyn käyttö, maksan vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta.

Se voi olla vaarallista lopettaa Lamotrigine ottaen äkillisesti.

Lamotrigine (Lamictal) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Lamotrigine käytetään?

: Lamotrigine lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointi: osittainenkohtauksia, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtauksia, yleistynytkohtauksiaLennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joilla on osittainenkohtauksiajotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Lamotrigine auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

K: Millä tavalla Lamotrigine toimii?

: mekanismi työ on edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Lamotrigine pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Yliannostuksen oireet ovat ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

K: Olen kaivannut Lamotrigine-annos. Mitä minun pitäisi tehdä?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllisen aikataulun Lamotrigine ottaen.

Ostaa Lamotrigine

osta Lamotrigine (Lamictal) verkossa ilman reseptiä, Osta Lamotrigine (Lamictal) verkossa, Osta Lamotrigine (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Lamotrigine (Lamictal) halvalla, Osta Lamotrigine (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Lamotrigine (Lamictal) Kanadasta, Osta Lamotrigine (Lamictal) Kanada, Ostaa Lamotrigine (Lamictal) verkossa, Ostaa Lamotrigine (Lamictal) online ole reseptiä, Ostaa Lamotrigine (Lamictal) ilman reseptiä, Lamotrigine (Lamictal) suullinen pilleri

top