Ostaa Lamisil

Ostaa Lamisil ilman reseptiä

Lamisil Kuvaus

Lamisil Cream on täydellinen huume taistelussa sieni-infektiot varpaankynsi ja kynsi.

Lamisil Cream säädösten lopettamalla sienten kasvua. Se on sienilääke.

Lamisil kerma tunnetaan myös Terbinafiini, Tebina, Terbisil, Zabel.

yleisnimellä Lamisil Cream on terbinafiini.

tuotenimi Lamisil Cream on Lamisil kerma.

Lamisil Annostus

Lamisil Cream on saatavilla:

 • 10g Standardi annos

Tämä lääke on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Pese kädet ennen ja jälkeen käytön. Jos hoitoon käden tai kynsien infektio, pese kädet ennen käyttöä vain.

Levitä ohut kerros voidetta peittämään vaikuttaa ihon ja ympäröivän alueen. Voit kattaa alue steriilillä sideharsolla tai sideharsoa. Älä käytä ilmatiivis side, kuten Muovipäällysteisten side.

Älä päästä kerma silmiin. Jos näin käy, huuhtele runsaalla jäähtyä vesijohtovettä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Lamisil Cream yhtäkkiä.

Lamisil puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Lamisil Yliannostus

Jos yliannostus Lamisil kerma ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Lamisil Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Lamisil Sivuvaikutukset

Lamisil Cream on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsakipu
 • kutina
 • ripuli
 • dyspepsia
 • muutoksia makua tai makuaistin menetys

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Lamisil Cream:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus )
 • dyspepsia, joka ei mene pois
 • ruokahaluttomuus
 • äärimmäistä väsymystä
 • oksentelu, tumma virtsa
 • vaalea uloste
 • kurkkukipu
 • infektion merkkejä
 • kipu oikeassa yläosassa stomachhigh lämpötila

Side vaikutukset ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden

Lamisil Vasta-aiheet

Älä käytä Lamisil Cream jos olet allerginen Lamisil Cream osia.

Älä käytä Lamisil kerma kun olet raskaana tai on nurseling.

Ole varovainen käyttäen Lamisil Cream jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin ), klomipramiini (Anafranil), desipramiinilla (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor), protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin).

Ole varovainen Lamisil Cream jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV) tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

Se voi olla vaarallista lopettaa Lamisil Cream ottaen yhtäkkiä.

Lamisil Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Lamisil Cream tietoa?

: Lamisil Cream on laadukas lääke, joka on otettu hoitoon sieni-infektiot varpaankynsi ja kynsi. Älä käytä Lamisil Cream tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käytät Lamisil Cream jos otat masennuslääkkeitä, kuten amitriptyliini (Elavil), amoksapiini (Asendin) Clomicalmilla (Anafranil), desipramiinilla (Norpramin), doksepiini (Adapin, Sinequan), imipramiinia (Tofranil), nortriptyliini (Aventyl, Pamelor ), protriptyliini (Vivactil), ja trimipramiini (Surmontil); beetasalpaajat, kuten atenololi (tenormin), labetalolin (Normodyne), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), nadololi (Corgard), ja propranololi (Inderal); simetidiini (Tagamet); lääkkeitä, jotka heikentävät immuunijärjestelmää, kuten atsatiopriini (Imuran), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), metotreksaatti (Rheumatrex), sirolimus (Rapamune) ja takrolimuusi (Prograf); rifampisiinin (Rifadin, Rimactane); ja selegiliini (eldepryl), antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), kuten varfariini (Coumadin). Lamisil kerma ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Lamisil Cream jos sinulla on tai on ollut munuais- tai maksasairaus, immuunikatovirus (HIV), tai immuunikatoon (AIDS), munuais- tai maksasairaus.

K: Mitä Lamisil kerma sivuvaikutuksia?

: Lamisil Cream on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten vatsakipu, kutina, ripuli, dyspepsia, muutokset maku tai tappio maku. Mutta hylkäämisen tapauksessa Lamisil kerma ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: dyspepsia, joka ei mene pois, vähentynyt ruokahalu, äärimmäinen väsymys, oksentelu, tumma virtsa, vaaleat ulosteet, kurkkukipu, infektion merkkejä, kipu oikealla ylempi osassa mahalaukkua, allergian oireita (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), korkea lämpötila.

K: Mitä ja tuotenimet Lamisil Cream?

: Tuotemerkki Lamisil Cream on Lamisil kerma. Yleisnimi Lamisil Cream on terbinafiini.

Ostaa Lamisil

osta Lamisil verkossa ilman reseptiä, Osta Lamisil verkossa, Osta Lamisil ilman reseptiä, Osta Lamisil halvalla, Osta Lamisil ilman reseptiä, Osta Lamisil Kanadasta, Osta Lamisil Kanada, Ostaa Lamisil verkossa, Ostaa Lamisil online ole reseptiä, Ostaa Lamisil ilman reseptiä, Lamisil suullinen pilleri

top