Ostaa Labileno

Ostaa Labileno ilman reseptiä

Labileno (Lamictal) Kuvaus

Labileno lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointia, kuten kohtausten, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtausten, kohtausten ja Lennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joiden kohtausten jotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Labileno auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

Labileno edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Labileno pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

Labileno tunnetaan myös lamotrigiini, Lametec.

yleisnimellä Labileno lamotrigiini.

Tuotemerkki Labilenoin on Labileno.

Labileno (Lamictal) Annostus

Labileno on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg suurempi annos

Ota se suullisesti.

Labilenoia voidaan käyttää lapset ja aikuiset.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät Älä lopeta Labilenoin äkillisesti.

Labileno (Lamictal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Labileno (Lamictal) Yliannostus

Jos yliannostus Labileno ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Labileno Yliannostuksen: ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

Labileno (Lamictal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Labileno (Lamictal) Sivuvaikutukset

Labileno on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • migreeni
 • flunssaoireyhtymä
 • pahoinvointia
 • röyhtäily
 • ripuli
 • puhehäiriö
 • näön hämärtyminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Labilenoin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vakavia iho kaisla
 • yliherkkyysreaktioita
 • akuutti monielinvaurion
 • verenkuvan muutokset
 • itsetuhoisen käyttäytymisen ja ajatukset
 • peruuttaminen kohtauksia
 • epileptisen
 • äkillinen selittämätön kuolema epilepsia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Labileno (Lamictal) Vasta-aiheet

Älä ota Labilenoia jos ovat allergisia Labileno osia.

Ole varovainen Labilenoin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen Labilenoin osalta erityyppisten ehkäisyn käyttö, maksan vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta.

Se voi olla vaarallista lopettaa Labileno ottaen äkillisesti.

Labileno (Lamictal) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Labileno käytetään?

: Labileno lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointi: osittainenkohtauksia, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtauksia, yleistynytkohtauksiaLennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joilla on osittainenkohtauksiajotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Labileno auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

K: Millä tavalla Labileno toimii?

: mekanismi työ on edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Labileno pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Yliannostuksen oireet ovat ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

K: Olen kaivannut Labileno-annos. Mitä minun pitäisi tehdä?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllisen aikataulun Labileno ottaen.

Ostaa Labileno

osta Labileno (Lamictal) verkossa ilman reseptiä, Osta Labileno (Lamictal) verkossa, Osta Labileno (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Labileno (Lamictal) halvalla, Osta Labileno (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Labileno (Lamictal) Kanadasta, Osta Labileno (Lamictal) Kanada, Ostaa Labileno (Lamictal) verkossa, Ostaa Labileno (Lamictal) online ole reseptiä, Ostaa Labileno (Lamictal) ilman reseptiä, Labileno (Lamictal) suullinen pilleri

top