Ostaa Klinotab

Ostaa Klinotab ilman reseptiä

Klinotab (Minocin) Kuvaus

Klinotab käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muita ehtoja.

Klinotab on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa ne.

Klinotab tunnetaan myös Minosykliini.

yleisnimellä Klinotab on Minosykliini.

tuotenimi Klinotab on Klinotab.

Klinotab (Minocin) Annostus

Klinotab on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Jotkut merkit Klinotab voidaan ottaa ruoan kanssa. Toiset tulee ottaa tyhjään vatsaan. Eräitä Klinotab tulee niellä kokonaisina.

Ota Klinotab suun kanssa tai ilman ruokaa.

Ota Klinotab kanssa täysi lasillinen vettä (8 oz / 240 ml). Älä asetu makuulle 30 minuuttiin lääkkeen ottamisen jälkeen Klinotab.

Jos käytät lisäksi vismuttisuolat (vismuttisubsalisylaatti), kalsium suolat (kalsiumkarbonaatti), kolestipoli, rautasuoloihin (rauta sulfaatti), magnesium, virtsan alkalinizers ( päivittäin antasidit), sukralfaatti, vitamiineja / kivennäisaineita, kinapriili, didanosiinin tai sinkin suolat (sinkki sulfaatti), älä ota niitä sisällä 2-3 tuntia ennen tai jälkeen ottaen Klinotab.

Voit selvittää infektio kokonaan ottaa Klinotab koko hoidon ajan. Ottaa sitä, vaikka tuntisit olosi paremmaksi muutaman päivän kuluessa.Klinotab toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Klinotab äkillisesti.

Klinotab (Minocin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Klinotab (Minocin) Yliannostus

Jos yliannostus Klinotab ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Klinotab (Minocin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Klinotab (Minocin) Sivuvaikutukset

Klinotab on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • väsymys
 • lihaskrampit
 • ripuli
 • unettomuus
 • pahoinvointia
 • ruokahaluttomuus

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Klinotab:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • takavarikko
 • ongelmia maksan
 • pohjukaissuolihaavatapauksia
 • virtsaamisvaikeudet
 • rakon ylivuoto ahtauma
 • tervainen, verinen, tai mustat ulosteet
 • mahahaavan
 • ruoansulatuskanavan verenvuoto
 • anorexiadepression

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Klinotab (Minocin) Vasta-aiheet

Älä käytä Klinotab jos olet allerginen Klinotab osia.

Ole varovainen Klinotab jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Klinotab jos käytät acitretin, alumiini- suola (alumiinikarbonaatti), isotretinoiiniannostelun metoksifluraani tai penisilliini.

Ole varovainen Klinotab jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Klinotab jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Klinotab jos sinulla on munuaissairaus, autoimmuunisairaus ( lupus).

Ole varovainen Klinotab jos käytät alumiinisuoloista (esim alumiinikarbonaatti) tai simetidiini koska ne heikentävät Klinotab n tehokkuutta; acitretin, antikoagulantit (esim varfariini), digoksiini, torajyväalkaloideja (esim ergotamiini), insuliini, isotretinoiinia, metotreksaatti, metoksifluraani tai teofylliinien koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Klinotab; elää suullinen lavantautirokotteeseen, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), tai jokin penisilliini koska niiden tehokkuutta voidaan vähentää Klinotab.

Se voi olla vaarallista lopettaa Klinotab ottaen äkillisesti.

Klinotab (Minocin) Usein kysyttyä

K: Mitä Klinotab tarkoittaa?

: Klinotab käytetään hoitoon tiettyjä infektioita. Sitä voidaan myös käyttää yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon vaikea akne, tai muihin tiloihin.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Klinotab?

: yleisnimellä Klinotab on Minosykliini. Tuotenimi Klinotab on Klinotab.

K: Millä tavalla Klinotab toimii?

: Klinotab on tetrasykliini antibiootti. Se toimii hidastamalla bakteerien kasvun ja mahdollistaa kehon immuunijärjestelmä tappaa heidät.

Ostaa Klinotab

osta Klinotab (Minocin) verkossa ilman reseptiä, Osta Klinotab (Minocin) verkossa, Osta Klinotab (Minocin) ilman reseptiä, Osta Klinotab (Minocin) halvalla, Osta Klinotab (Minocin) ilman reseptiä, Osta Klinotab (Minocin) Kanadasta, Osta Klinotab (Minocin) Kanada, Ostaa Klinotab (Minocin) verkossa, Ostaa Klinotab (Minocin) online ole reseptiä, Ostaa Klinotab (Minocin) ilman reseptiä, Klinotab (Minocin) suullinen pilleri

top