Ostaa Ketorolac Tromethamine

Ostaa Ketorolac Tromethamine ilman reseptiä

Ketorolac Tromethamine (Acular) Kuvaus

Ketorolac Tromethamine on kehittänyt lääketieteen tutkijat lievittää silmien kutina vuodenaikojen allergioita.

Ketorolac Tromethamine myös vähentää kipua, turvotusta, kipua, ja kirvely tai kaihileikkauksen jälkeen leikkaus tai sarveiskalvon taittuminen kirurgia.

Ketorolac Tromethamine on ryhmä huumeita kutsutaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Ketorolac Tromethamine toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehon.

Ketorolac Tromethamine tunnetaan myös Ketorolac Tromethamine, Ketorolac Tromethamine LS, Ketorolac Tromethamine PF, Acuvail.

yleisnimellä Ketorolac Tromethamine on Ketorolaakki Ophthalmic .

tuotenimi Ketorolac Tromethamine on Ketorolac Tromethamine.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Annostus

Ketorolac Tromethamine on saatavilla:

 • 5 ml normaaliannostuksen

Ketorolac Tromethamine on saatavilla silmätippoja.

Ketorolac Tromethamine annetaan yleensä 24 tuntia ennen kaihileikkaus, ja annostusta jatkettiin 14 päivää leikkauksen jälkeen.

Muista, että ottaen Ketorolac Tromethamine pidempään kuin on määrätty, voit kohdata riski vakavia sivuvaikutuksia silmäsi.

Muista pestä kädet ennen kuin käytät Ketorolac Tromethamine.

Vaiheet silmätippoja käyttämällä ::

 • 1.Tilt päätäsi hieman taaksepäin ja vedä alas alaluomea luoda pieni tasku. Pidä tiputin silmän yläpuolella tiputuskärjellä alas. Katso ylös ja pois tiputin kun puristaa ulos pisara, sulje silmäsi.
 • 2.Gently painamalla sormella sisällä kulmassa silmän (lähellä nenä) noin 1 minuutti pitää neste valuu teidän repiä kanava.
 • 3. Käytä silmätippoja vain silmä sinulla on leikkaus.
 • 4.Do salli tiputuskärjellä koskettaa mitään pintaan, kuten silmiin tai käsiin. Jos tiputin saastuu se voi aiheuttaa infektion silmään, mikä voi johtaa näön menetykseen tai vakavia vaurioita silmän.

Älä käytä Ketorolac Tromethamine jos nestemäisessä muodossa on muuttunut värejä tai on hiukkasia.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Ketorolac Tromethamine yhtäkkiä.

Ketorolac Tromethamine (Acular) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Yliannostus

Jos yliannostus Ketorolac Tromethamine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita: tunnottomuus, polttaminen tai pistely käsissä tai jaloissa.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Sivuvaikutukset

Ketorolac Tromethamine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • allergiset reaktiot (ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen)
 • nopea tai epäsäännöllinen syke
 • hallusinaatio
 • menetys yhteyden todellisuuteen (erityisesti lapsilla)
 • tulehtunut, turvonnut, kivulias, tai tartunnan silmien tai silmäluomien
 • turvonnut tai turvonnut vatsa (pikkulapsilla)

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Ketorolac Tromethamine:

 • näön hämärtyminen
 • polttava, kirvely, kutina tai vähäinen epämukavuus, silmien tai silmäluomien
 • lisääntynyt herkkyys auringonvalolle

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Vasta-aiheet

Älä käytä Ketorolac Tromethamine jos olet allerginen Ketorolac Tromethamine komponenttien tai muiden tulehduskipulääkkeiden (NSAID-lääkkeet).

Älä käytä Ketorolac Tromethamine jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Ei tiedetä, onko Ketorolac Tromethamine vahingoittaa vauvaa.

Ole varovainen Ketorolac Tromethamine jos käytät lääkkeitä, kuten verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin).

Ole varovainen Ketorolac Tromethamine jos kärsit on tai on ollut verenvuoto tai veren hyytymistä häiriö, diabetes, niveltulehdus, glaukooma, silmien kuivuminen oireyhtymä, tai jos sinulla on ollut muita viime silmäleikkauksiin.

Se voi olla vaarallista lopettaa Ketorolac Tromethamine käyttäen yhtäkkiä.

Ketorolac Tromethamine (Acular) Usein kysyttyä

K: Mitä Ketorolac Tromethamine tarkoittaa?

: Ketorolac Tromethamine on tehokas valmiste, joka on otettu hoitoon silmien kutina vuodenaikojen allergioita. Ketorolac Tromethamine käytetään myös vähentää kipua, turvotusta, kipua, ja kirvely tai kaihileikkauksen jälkeen tai sarveiskalvon taittuminen kirurgia.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Ketorolac Tromethamine?

: yleisnimellä Ketorolac Tromethamine on ketorolaakin oftalmista. Tuotenimiä Ketorolac Tromethamine ovat Ketorolac Tromethamine, Ketorolac Tromethamine LS, Ketorolac Tromethamine PF, Acuvail.

Q: Mikä on Ketorolac Tromethamine toiminnassa?

: Ketorolac Tromethamine on ryhmä huumeita kutsutaan steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID). Ketorolac Tromethamine toimii vähentämällä hormoneja, jotka aiheuttavat tulehdusta ja kipua kehon.

Ostaa Ketorolac Tromethamine

osta Ketorolac Tromethamine (Acular) verkossa ilman reseptiä, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) verkossa, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) ilman reseptiä, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) halvalla, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) ilman reseptiä, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) Kanadasta, Osta Ketorolac Tromethamine (Acular) Kanada, Ostaa Ketorolac Tromethamine (Acular) verkossa, Ostaa Ketorolac Tromethamine (Acular) online ole reseptiä, Ostaa Ketorolac Tromethamine (Acular) ilman reseptiä, Ketorolac Tromethamine (Acular) suullinen pilleri

top