Ostaa Ketoconazole

Ostaa Ketoconazole ilman reseptiä

Ketoconazole (Nizoral) Kuvaus

Ketoconazole on kehitetty avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat taistella infektioita (kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva-infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi), Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhassyöpä, Maduromykoosi tinea versicolor, leishmaniaasia, korkea veren kalsiumpitoisuus. Target Ketoconazole on valvoa, torjua, vähentää ja lopettaa sienten kasvua.

Ketoconazole toimii anti-sieni lääke. Ketoconazole toimii vähentämällä sienten kasvua leviää tartunnan.

Ketoconazole tunnetaan myös Ketoconazole, Fung.

Ketoconazole on imidatsoli.

yleisnimellä Ketoconazole on Ketoconazole .

Tuotemerkki Ketoconazole on Ketoconazole.

Ketoconazole (Nizoral) Annostus

Ketoconazole on saatavilla:

 • 200mg normaaliannostuksen

Sinun pitäisi ottaa se suun täysi lasillinen vettä.

Ota Ketoconazole kerran päivässä samaan aikaan.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Ketoconazole äkillisesti.

Ketoconazole (Nizoral) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ketoconazole (Nizoral) Yliannostus

Jos yliannostuksen Ketoconazole ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Generic Ketoconazole yliannostuksen: huimaus, ripuli, migreeni, epänormaali kipu, korvien soiminen, pahoinvointi, rething.

Ketoconazole (Nizoral) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ketoconazole (Nizoral) Sivuvaikutukset

Ketoconazole on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • masennus
 • röyhtäily
 • kipua vatsassa
 • poikkeava kipu
 • ripuli
 • väsymys
 • huimaus
 • pahoinvointia
 • migreeni

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Ketoconazole:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • -ajatuksia
 • kutina
 • hankala niellä
 • maksavaurioita

Sivuvaikutukset ilmenemismuodot ovat riipu yksinomaan lääketieteen käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Ketoconazole (Nizoral) Vasta-aiheet

Älä ota Ketoconazole jos olet allerginen Ketoconazole osia.

Älä ota Ketoconazole jos olet raskaana, suunnittelet raskautta, tai imetät.

Älä käytä Ketoconazole jos otat astemitsoli (Hismanal), sisapridi (Propulsid), midatsolaami (Versed), triatsolaami (Halcion).

Ole varovainen, jos käytät oraalisia diabetes lääke kuin glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), glyburidi (Glynase, diabeta, Micronase), tolatsamidi (Tolinase), tolbutamidi (Orinase); takrolimuusi (Prograf);rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); varfariini (Coumadin); siklosporiini (Neoral, Sandimmune); antasidit; Famotidiinin (Pepcid, AC Pepcid), simetidiini (Tagamet HB, Tagamet), ranitidiini (Zantac 75, Zantac), nitsatidiini (Axid AR, Axid); digoksiini (Lanoxicaps, Lanoxin); metyyliprednisolonia (Medrol); fenytoiini (Dilantin); Rabeprazole (Aciphex), omepratsoli (Prilosec), lansopratsoli (Prevacid).

Ole varovainen, jos sinulla on maksasairaus, aklorhydrian.

Vältä alkoholia.

Kokeile välttää koneen ajamista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Ketoconazole ottaen äkillisesti.

Ketoconazole (Nizoral) Usein kysyttyä

K: Mitä Ketoconazole tarkoittaa?

: Ketoconazole on extra-luokan lääke, joka on otettu infektioiden hoidossa kuin kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi. Ketoconazole on hyödyllinen potilaille, joilla on Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhasen syöpä, Maduromykoosi, tinea versicolor, leishmaniaasi, korkea veren kalsiumpitoisuus.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Ketoconazole?

: yleisnimellä Ketoconazole on Ketoconazole. Tuotenimi Ketoconazole on Ketoconazole.

K: Millä tavalla Ketoconazole toimii?

: Ketoconazole toimii vähentämällä sienten kasvua leviää infektio.

Q: Mikä on Ketoconazole tavoite?

: Ketoconazole on kehitetty avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat taistella infektioita (kurkun hiiva-infektiot, emätin hiiva-infektiot, sieni-infektiot, ruokatorvi) , Cushingin oireyhtymä, naisten hiusten kasvua, eturauhassyöpä, Maduromykoosi, tinea versicolor, leishmaniaasia, korkea veren kalsiumpitoisuus. Target Ketoconazole on valvoa, torjua, vähentää ja lopettaa sienten kasvua.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä käytä Ketoconazole tapauksessa ottaen astemitsoli (Hismanal); sisapridi (Propulsid); midatsolaami (Versed); triatsolaami (Halcion). Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholia. Yritä välttää koneen ajamista. Se voi olla vaarallista lopettaa Ketoconazole ottaen äkillisesti.

Ostaa Ketoconazole

osta Ketoconazole (Nizoral) verkossa ilman reseptiä, Osta Ketoconazole (Nizoral) verkossa, Osta Ketoconazole (Nizoral) ilman reseptiä, Osta Ketoconazole (Nizoral) halvalla, Osta Ketoconazole (Nizoral) ilman reseptiä, Osta Ketoconazole (Nizoral) Kanadasta, Osta Ketoconazole (Nizoral) Kanada, Ostaa Ketoconazole (Nizoral) verkossa, Ostaa Ketoconazole (Nizoral) online ole reseptiä, Ostaa Ketoconazole (Nizoral) ilman reseptiä, Ketoconazole (Nizoral) suullinen pilleri

top