Ostaa Jasmine

Ostaa Jasmine ilman reseptiä

Jasmine (Yasmin) Kuvaus

Jasmine on ehkäisytablettiannoksen (ehkäisypilleri). Se yhdistää kaksi naisten hormonit, estrogeeni ja progestiini. Jasmine hoidetaan kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

Jasmine käytetään myös hoitoon oireiden Premenstruaalinen Dysphoric häiriö (PMDD), kuten ahdistuneisuus, masennus, ärtyisyys, keskittymisvaikeudet, energian puute, unen tai ruokahalun muutokset, rintojen arkuus, nivel- tai lihaskivut, päänsärky ja painonnousu. Jasmine estää ovulaation (vapauttamaan muna munasarja) ja myös aiheuttaa muutoksia kohdunkaulan ja kohdun limakalvon, mikä vaikeuttaa siittiöiden päästä kohtuun ja kovemmin hedelmöitetty munasolu kiinnittyä kohtuun.

Jasmine (Yasmin) Annostus

Jasmine on saatavilla:

 • 3mg + 0,03 Standart Annostus

Ota Jasmine suun. Voit vähentää pahoinvointia, Jasmine voidaan ottaa ruoan kanssa.

Ota Jasmine samaan aikaan joka päivä ja järjestys suunnattu paketti. Älä ota sitä useammin kuin suunnattu. Pidä ylimääräinen kuukauden tarjonnan Jasmine saatavilla, jotta varmistetaan, että et menetä ensimmäisenä päivänä seuraavan jakson. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Jasmine äkillisesti.

Jasmine (Yasmin) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Jasmine (Yasmin) Yliannostus

Jos yliannostus Jasmine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Jasmine (Yasmin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 4 ja 30 astetta C (39 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Jasmine (Yasmin) Sivuvaikutukset

Jasmine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • akne
 • ruskeat läiskät kasvoilla
 • muutos ruokahalu
 • muutos seksuaalinen halu
 • masentunut mieliala tai mielialan vaihtelut
 • nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta
 • vatsakrampit tai turvotus
 • epätavallisen heikko tai väsynyt
 • painonnousu
 • pisamia tai tummuminen kasvojen iho
 • lisää hiusten kasvua
 • menetys hiusten
 • ongelmia piilolinssit
 • emättimen kutinaa tai vastuuvapauden
 • muutoksia kuukautiset

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydelle valtion ja muiden tekijöiden mukaan.

Jasmine (Yasmin) Vasta-aiheet

Älä käytä Jasmine jos olet allerginen Jasmine osia.

Älä käytä Jasmine jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Älä käytä Jasmine, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

Yritä olla varovainen Jasmine, jos sinulla on korkea verenpaine tai sydänsairaus; korkea kolesteroli tai jos olet ylipainoinen; maksasyövän; sappirakon sairaus; diabetes;kohtauksia tai epilepsiaa; tai aiemmin esiintynyt masennusta, epäsäännölliset kuukautiset ajanjakso tai historiaan rinta- tai kohtusyöpä.

Ole varovainen Jasmine jos käytät parasetamoli, antibiootit tai tulehduksen hoitoon käytettävien lääkkeiden, etenkin rifampisiini, rifabutiini, rifapentiini ja griseofulviinin ja mahdollisesti penisilliini tai tetrasykliineistä aprepitantti, askorbiinihappoa (C-vitamiini), atorvastatiini, barbituraattityypin lääkkeet, kuten fenobarbitaali, bosentaani, karbamatsepiini, kofeiini, klofibraatti, siklosporiini, dantroleeni, doxercalciferol, felbamaatti, greippimehu, hydrokortisonia, lääkkeitä ahdistus tai unihäiriöt, kuten diatsepaamin tai tematsepaami diabeteslääkkeiden kanssa, mukaan lukien pioglitatsoni, mineraaliöljy, modafiniili- mykofenolaatti, nefatsodoni, okskarbatsepiini, fenytoiini, prednisoloni, ritonaviiri tai muita lääkkeitä HIV-infektiota eikä AIDSia, rosuvastatiinin, selegiliini, soija isoflavones lisäravinteet, St . mäkikuisma, tamoksifeeni tai raloksifeeni, teofylliini, kilpirauhashormonit, topiramaatti tai varfariinia.

Älä tupakoi, kun käytät Jasmine, varsinkin jos olet yli 35.

Jasmine ei leviämisen ehkäisemiseksi sukupuolitautien (sukupuolitaudeilta).

Vältä koneen ajo.

Älä juo alkoholia.

Jasmine (Yasmin) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Jasmine käytetään?

: Jasmine käytetään raskauden ehkäisyä. Sitä käytetään myös hoitoon kohtalainen akne naisilla, jotka ovat vähintään 14 vuotta vanhoja ja ovat alkaneet ottaa kuukautiset, ja jotka haluavat käyttää ehkäisypillereitä raskauden ehkäisyyn.

K: Mitkä ovat vastaoireet Jasmine?

Älä ota Jasmine, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. Älä käytä Jasmine, jos sinulla on kontrolloimaton korkea verenpaine, migreeni päänsärkyä, tai sydämen läppävika; aivohalvaus, veritulppa, tai verenkierto-ongelmat diabeteksen; munuais- tai maksasairaus; lisämunuaisen häiriö; epätavallinen verenvuoto emättimestä; tahansa rinta-, kohtu- tai hormoniriippuvaisen syöpä; tai aikaisemmin ollut keltaisuutta aiheuttamaa ehkäisypillereitä.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ostaa Jasmine

osta Jasmine (Yasmin) verkossa ilman reseptiä, Osta Jasmine (Yasmin) verkossa, Osta Jasmine (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Jasmine (Yasmin) halvalla, Osta Jasmine (Yasmin) ilman reseptiä, Osta Jasmine (Yasmin) Kanadasta, Osta Jasmine (Yasmin) Kanada, Ostaa Jasmine (Yasmin) verkossa, Ostaa Jasmine (Yasmin) online ole reseptiä, Ostaa Jasmine (Yasmin) ilman reseptiä, Jasmine (Yasmin) suullinen pilleri

top