Ostaa Iterax

Ostaa Iterax ilman reseptiä

Iterax (Atarax) Kuvaus

Iterax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Iterax on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Iterax tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Iterax on Hydroksitsiini.

tuotenimi Iterax on Iterax.

Iterax (Atarax) Annostus

Iterax on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Iterax voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Iterax suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Iterax koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Iterax vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Iterax samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Iterax äkillisesti.

Iterax (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Iterax (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Iterax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Iterax (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Iterax (Atarax) Sivuvaikutukset

Iterax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Iterax:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Iterax (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Iterax jos olet allerginen Iterax osia.

Yritä olla varovainen Iterax jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Iterax voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Iterax jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Iterax jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Iterax jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Iterax tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Iterax äkillisesti.

Iterax (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Iterax tarkoittaa?

: Iterax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Iterax on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Iterax? ​​

: yleisnimellä Iterax on Hydroksitsiini. Tuotenimi Iterax on Iterax.

K: Millä tavalla Iterax toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Iterax ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Iterax

osta Iterax (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Iterax (Atarax) verkossa, Osta Iterax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Iterax (Atarax) halvalla, Osta Iterax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Iterax (Atarax) Kanadasta, Osta Iterax (Atarax) Kanada, Ostaa Iterax (Atarax) verkossa, Ostaa Iterax (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Iterax (Atarax) ilman reseptiä, Iterax (Atarax) suullinen pilleri

top