Ostaa Isosorbide Mononitrate

Ostaa Isosorbide Mononitrate ilman reseptiä

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Kuvaus

Isosorbide Mononitrateia on täydellinen lääke, joka auttaa hoitoon angina iskut.

Isosorbide Mononitrateia toimii nitraatteja.

Isosorbide Mononitrateia tunnetaan myös isosorbidimononitraatti .

yleisnimellä Isosorbide Mononitrateia on isosorbidimononitraatti.

tuotenimiä Isosorbide Mononitrate ovat Isosorbide Mononitrate, Ismo Monoket.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Annostus

Isosorbide Mononitrateia on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 30mg Standard Annostus
 • 60mg suurempi annos

Ota Isosorbide Mononitrateia tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Isosorbide Mononitrateia samalla vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Isosorbide Mononitrateia äkillisesti.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Yliannostus

Jos yliannostus Isosorbide Mononitrateia ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Isosorbide Mononitrateia on vaikea tai hidas hengitys, lihaskrampit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, korkea kuume, pyörtyminen, epänormaali syke, näköhäiriöt, punoitus, kouristukset, vaikea sykkivä migreeni, huimaus.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Sivuvaikutukset

Isosorbide Mononitrateia on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • punoitus kasvojen, kaulan ja rintakehän
 • pahoinvointia
 • nopea syke
 • turvonneet nilkat
 • heikkous
 • päänsärky
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia sivuvaikutuksia aikana ottaen Isosorbide Mononitrate:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • näön hämärtyminen
 • kuiva suu
 • epänormaalit sydämenlyönnit
 • pyörtyminen

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Vasta-aiheet

Älä ota Isosorbide Mononitrateia jos olet allerginen Isosorbide Mononitrateia osia.

Älä ota Isosorbide Mononitrateia jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista .

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Ole varovainen käyttäen Isosorbide Mononitrateia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit.

Ole varovainen käyttäen Isosorbide Mononitrateia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole varovainen, kun olet ajo kone.

Älä lopeta Isosorbide Mononitrateia äkillisesti.

Isosorbide Mononitrate (Imdur) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Isosorbide Mononitrateia tieto minun pitäisi tietää?

: Isosorbide Mononitrateia on tehokas lääkitys, joka auttaa hoidettaessa angina iskut. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Isosorbide Mononitrateia tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Isosorbide Mononitrateia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit. Isosorbide Mononitrateia ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Isosorbide Mononitrateia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Isosorbide Mononitrateia sivuvaikutuksia?

: Isosorbide Mononitrateia on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, kasvojen punoitus, kaulan ja rintakehän, pahoinvointi, nopea syke, turvonneet nilkat, heikkous, päänsärky, oksentelu. Mutta hylkäämisen tapauksessa Isosorbide Mononitrateia ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: näön hämärtyminen, suun kuivuminen, epänormaalit sydämenlyönnit, pyörtyminen, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Isosorbide Mononitrate?

: tuotenimiä Isosorbide Mononitrate ovat Isosorbide Mononitrate, Ismo Monoket. Yleisnimellä Isosorbide Mononitrateia on isosorbidimononitraatti.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Isosorbide Mononitrate

osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) verkossa ilman reseptiä, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) verkossa, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) ilman reseptiä, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) halvalla, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) ilman reseptiä, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) Kanadasta, Osta Isosorbide Mononitrate (Imdur) Kanada, Ostaa Isosorbide Mononitrate (Imdur) verkossa, Ostaa Isosorbide Mononitrate (Imdur) online ole reseptiä, Ostaa Isosorbide Mononitrate (Imdur) ilman reseptiä, Isosorbide Mononitrate (Imdur) suullinen pilleri

top